2018 BİZİM YILIMIZ OLACAK


  • Kayıt: 23.11.2017 19:57:00 Güncelleme: 20.12.2020 13:04:20

Merkezi Hollanda da bulunan Edelstaal Groep, 2018 yılında da başarı grafiğini yukarı çekmek ve büyümeyi sürdürmek için bazı yeniliklere imza atmayı amaçlıyor.

 

 

 




 

Hollandanın yanı sıra  Avrupanın 20 ülkesinde faaliyetlerde bulunan Edelstaal  Firması, Pazar payını arttırmak için bir dizi faaliyetlerde bulunacak.


Yenilikçi çalışmalarıyla adından söz ettiren şirket, 2017 de ARGE ve Inavosyon çalışmalarıyla kendisinden söz ettirmesini bildi.



 

Hollanda, Fransa, İsviçre, Belçika, Avusturya, İngiltere, Danimarka, Almanya, İsveç, Finlandiya, Azerbaycan ın  yanı sıra Türkiyede de  ciddi turizm yatırımları bulunan Edelstaal Groep  çogunluğunu bayanların oluşturduğu çalışma arkadaşlarıyla başarıdan  başarıya koşuyor.


 

Türklerin yanı sıra  diğer  milletlere de  hizmet sunan grup, Orta Asya Türk Cumhuriyetlerinde, Balkanlarda ve Eski Sovyet ülkelerinde yeni pazarlar arıyor.


Hollanda merkezli olan Edelstaal Groep aile işletmelerine örnek olarak gösteriliyor.


Şirketin   Genel Merkezinin bulunduğu Hollanda nın Den Bosch kentinde düzenlenen toplantılar ve seminerlerle şirket çalım şanları motive ediliyor.

 

 


Hollanda ve  Türkiye arasında adeta  mekik dokuyan Edelstaal Groep Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Torunoğulları Şirketimizin bu günlere gelmesinde ve bu günkü  başarımızda Türk bayanlarının büyük emegi ve alınteri var. Biz çalışma arkadaşlarımızla gurur duyuyoruz . Bu bağlamda da siz değerli çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

 

Şirket merkezinde yapılan toplantıda konuşan Groep Başkanı Torunoğulları 35 yıl evvel bir kaç arkadaşımızla başladığımız şirketimiz bu gün Türkiyede  ve diğer Avrupa ülkerinde azmin ve disiplinli çalışmanın sembolü olarak gösterilmektedir. Bir aile işletmesi olarak büyümesini sürdüren kuruluşumuz bakanlıklar ve diğer kurum ve kuruluşlar nezdinde Örnek İşletme olarak tanınmakta ve diğer şirketler nezdinde de takdirle karşılanmaktadır.


Edelstaal Groep Yöneticileri Erdal Torunoğulları, Ertan Torunoğulları, Aykut Torunoğulları, Ercan ve Caner Torunoğulları ile birlikte Birlikten Kuvvet Dogar  atasözü bu şirketin Düsturu olmuş durumda.

 

 

Şirket yöneticileri de  yaptıkları açıklamada  Türkiyede Başta turizm  ve inşaat olmak üzere faaliyet gösteren  firmamız, Fethiye, Marmaris, İstanbul ve İzmitte ciddi yatırımlarda bulunmaktayız.


Edelstaal ve ORKA olarak 20 hotelimizle Türk turizmine ve Dünya turizmine hizmet vermekteyiz.
Fethiye Bölgesinde yaptıgımız villalarımızla Türklere  ve diğer Batı Avrupalılara hitap ediyoruz. Son yıllarda Rusya ve Ukrayna dan ciddi talepler  alıyoruz. Ayrıca diger ülkelerden de ülkemize turist gelmesine ve ülke ekonomisine ciddi katkılarımız olmaktadır.


Belçika ve İtalyada ürettigimiz  Ömür Boyu Garantili Mutfak ürünlerimizle Avrupada aranılan bir marka olmayı  başardık.

 

 

SİMTRONİC, SWS  markalarıyla ürettiğimiz tencerelerimiz Avrupa Pazarlarında artarak süren bir ilgi 

 

İle aranan bir marka haline geldi. Başarımızda ve bu günlere gelmemizde satış temsilcilerimizin ve menejerlerimizin  katkısı ve emekleri çok. Bizleri ve firmamızı bu günlere getiren çalışma arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Türk  kadınlarına şans verildiğinde ve olanak sağlandığında başaramayacakları  bir iş dalı tanımıyoruz. 


2017 yılında başarılı çalışmalar ve yapan ve konulan hedefleri yakalayan çalışma arkadaşlarımızı ödüllendirecegiz diyen  yöneticiler  2018 yılında da şirket olarak yeni sürprizlerle müşteri memnuniyetini en üst düzeye getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz açıklamasında bulundular.


Ergun KULA  /   DENBOSCH