Hollandalı yatırımcıya Antalya çağrısı

Antalya Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, ATB, Hollanda Büyükelçiliği Tarım Bölümü, Growtech Fuarı Organizasyon firması işbirliğinde düzenlenen seminer açılışında konuştu...


  • Kayıt: 15.11.2021 15:43:52 Güncelleme: 15.11.2021 15:43:52

Antalya Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, ATB, Hollanda Büyükelçiliği Tarım Bölümü, Growtech Fuarı Organizasyon firması işbirliğinde düzenlenen seminer açılışında konuştu. Yatırımcıları bölgeye davet eden Çandır, “Hollandalı arkadaşlarımız için ciddi fırsat alanı olarak Antalya’mızı ve bölgemizi öneriyoruz” dedi.

REKABET İÇİN TANITIM

Çandır, “Antalya’da Hollanda ile birlikte bir bahçecilik kümesi oluşturmanın potansiyelini, teknolojik girişimlerle hayata geçirebileceğimizi ifade etmek istiyorum. Özellikle son dönemde ciddi boyutlarda artan enerji fiyatları ve diğer girdi maliyetleri, Hollandalı üretici dostlarımızı her geçen gün rekabetçi olmaktan uzaklaştırmaktadır. Üretim faaliyetlerini etkili ve rekabetçi şekilde artırmak isteyen Hollandalı arkadaşlarımız için tanıtım fırsatı Antalya’mızı öneriyoruz” diye konuştu.

Yenişafak