HOKAF KADIN KOLLARINDAN ‘KELEBEK ÇOCUKLARI’ YARARINA KAHVALTI


  • Kayıt: 05.02.2017 13:49:00 Güncelleme: 20.12.2020 13:01:24

 

HOKAF KADIN KOLLARINDAN ‘KELEBEK ÇOCUKLARI’ YARARINA KAHVALTI


Hollanda Karamanlılar Federasyonu (HOKAF) yöneticileri ve kadın kolları üyeleri, aileleri ile birlikte ‘Kelebek Çocuklar’ yararına sabah kahvaltısında buluştu.


Rotterdam-MUSTAFA TOGA


HOKAF Kadın Kolları bünyesi altında ‘Kelebek Çocuk’ hastalığı yararına Rotterdam Chorlais bölgesinde bulunan Keyf-i Terras Restaurant’ta sabah kahvaltısı düzenlendi.


HOKAF yöneticilerinden Mustafa Duyar, Mehmet Ali Topçu, İlhami Gülmüş, Adem Güneş, Hasan Güzel, Erkan Çelik, Ülkü Şen, Havva Naz Kara ve Safiye Baytekin’in hazır bulunduğu sabah kahvaltısında toplanan paralar ‘Kelebek Çocukları’ yararına kullanılacak.


KELEBEK HASTALIĞI FAZLA BİLİNMİYOR


Kelebek çocuk hastalığı da denilen epidermoliz bülloza nadir görülen bir hastalıktır. Çocuklarda deri çok hassas olduğu için küçücük bir temas sürtünmesi sebebiyle vücudunun her yerinde yaralar oluşuyor diyen Hollanda Karamanlılar Federasyonu yönetim kurulu üyesi Ülkü Şen,

HOKAF Kadın Kolları olarak kelebek hastalığı ve bu çocuklarımızın sesini bir nebze olsun duyurabilmek için böyle bir program düzenledik. Toplanan hâsılat bu illet hastalığa karşı mücadelede kullanılacak. Sabah saat 10:00 ile 14:00 arası verilen kahvaltıya Hollanda'nın dört bir köşesinden federasyonumuza bağlı çok sayıda üyemiz aileleriyle birlikte katıldı. Hem kelebek hastalığı ile mücadeleye karşı yardım toplandı hem de yeni yapılacak sosyal sorumluluk projelerimizle ilgili kadın kolları üyelerimiz görüş alışverişinde bulundu dedi.