Maas Tünelinden geçmeyenlere ayda € 80 euro


  • Kayıt: 03.07.2017 00:32:00 Güncelleme: 20.12.2020 13:03:11

Akșam trafik yoǧunluǧundan kaçabiliyormusunuz ? O halde size ödül verilecek!


Rotterdam Toplu Taşıma Dairesi ve ilgili kurum yetkilileri, Hollanda da faaliyet gösteren Türk Medya mensupları ile bir bilgilendirme toplantısı düzenledi.


Sezer Danışmanlık firması ve Toplu Taşıma Dairesi tarafından organize edilen bu toplantıda; Maas Tünelinin 3 Temmuz 2017 tarihinden itibaren iki yıl boyunca kuzeyden güney yönüne doǧru kapatılacağı, planlanan yenileme çalıșmalarından dolayı 2019 yazına kadar buradaki trafiğin çok yoǧun olacağı bildirildi.


Bu uzun süreçte vatandaşların çok etkilenmemeleri yönünde alınan tedbirler kapsamında yapılan kampanya hakkında geniş bilgiler verildi.


Bu kampanya kapsanında, özellikle saat 15:00-19:00 arasında Maas tünelinden arabayla geçilmediği her defa için € 4,- ile ödüllendireceǧi bildirildi.


Bu ödülü hak kazanmak için, Erasmusbrug, Willemsbrug, Beneluxtunnel ve Van Brienenoordbrug geçitlerinin kullanılmaması gerekiyor.


Maaster Spitsmijden (Trafikten kaçınmak) nedir?


Bir araba sürücüsünün günün en yoǧun anlarında oldukça bilinçli olarak belirli bir rotadan kaçınmasına spitsmijden (trafikten kaçınmak) denilir. Örneǧin alternatif tașıma aracı seçerek veya trafik yoǧunluǧu saatlerinin dıșında yola çıkarak. Bu sayede araba sürücüsü daha rahat bir șekilde aracını kullanır ve zamanını trafikte beklemektense daha yararlı șeylere harcayabilir.


Spitsmijden için ödül Maaster Spitsmijden (Trafikten kaçınmak) katılımcılarına her ay, akșam trafik yoǧunluklarından kaçınarak kazanabilecekleri ödüller sunuluyor.


Akșam trafik yoǧunluǧundan kaçabiliyormusunuz ? O halde size ödül verilecek. Araba plaka numaranızın akșam trafik yoǧunluǧu esnasında Maas geçitlerinde kayıt edilmesi halinde, sizin için rezerve edilen ödülden her defasında 4,- € eksiltilecek. En sonunda bu meblaǧdan kalan ücretin size ödeneceği bu basın toplantısyla açıklandı.


Her ay kazanabileceǧiniz toplam rakam 20 Mart 2017 tarihinden beri yapılan trafik araștırmasında belirlenen araç kullanma davranıșlarınıza baǧlı olduğuna da vurgu yapıldı.


Spitsmijden (Trafikten kaçınmak) Maas geçitleri așaǧıda yer alan haritada, ödül alabilmeniz için, 3 Temmuz 2017 tarihinden itibaren saat 15:00 ila 19:00 arasında hangi Maas geçitlerinden kaçınmanız gerektiǧinizi görebilirsiniz.


Maaster Aplikasyonu:

Spitsmijden’i (Trafikten kaçınmak) Maaster aplikasyonunu kullanarak yapabilirsiniz. Bu aplikasyonda araba seyahatlerinizi basit bir șekilde kayıt edebilirsiniz. Tek yapmanız gereken aplikasyonu çalıștırmaktır. Bu aplikasyon trafik yoǧunluǧunda ne kadar sık araç kullandıǧınızı kayıt ediyor ve trafik davranıșlarınıza dayanarak her trafikten kaçındıǧınız durum için size ödül veriyor. Dikkat: aplikasyonu kullanmadıǧınız halde ödül alamayacaksınız


Maaster aplikasyonunu telefonunuza aşağıdaki linkden, Google Play (Android) veya App Store (iOS) formatlarında indirirebilirsiniz. Katılımcı olarak kaydınızı yaptıktan sonra, Maaster aplikasyonu için de bu websayfasında kullandıǧınız aynı kullanıcı adını kullanmalısınız.


https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.ars.maaster


Bir sürü stres ve trafik yoǧunluǧundan kaçınmak mı istiyorsunuz? O halde Siz’de Spitsmijden (Trafikten kaçınmak) kampanyasına katılılabilirsiniz.