Batı Trakya'da 'Reis Sana Canım Feda' Sloganlarıyla Karşılandı


  • Kayıt: 09.12.2017 12:42:00 Güncelleme: 20.12.2020 13:04:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkent Atina'daki resmi temaslarının ardından Gümülcine'ye geldi. Bölgedeki Türk kökenli vatandaşlar "Reis sana canım feda" sloganları atarak Erdoğan'ı karşıladı.

Yunanistan ziyatereti kapsamında tamamladığı resmi temaslarının ardından Gümülcine'ye geçen  Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisini bekleyen kalabalık tarafından coşkuyla karşılandı.

RESMİ TEMASLARININ ARDINDAN GÜMÜLCİNE'YE GEÇTİ


Yunanistan'ın başkenti Atina'daki resmi temaslarını tamamlayan ve özel uçak "TUR" ile Dedeağaç Havaalanı'na gelen  Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada  Yunanistan Dışişleri Bakan Vekili Yorgos Katrungalos ile Dışişleri Bakan Yardımcısı Yannis Amanitidis tarafından karşılandı. Erdoğan, daha sonra karayoluyla Gümülcine'ye geçti.


"REİS SANA CANIM FEDA" SLOGANLARI ATTILAR


Bugün  Batı Trakya ziyareti gerçekleştiren  Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gümülcine ilçesinde sevgi seliyle karşılaştı. "Dik dur eğilme bu millet seninle","Reis sana canım feda" sloganları atanlar "Allah sizi başımızdan eksik etmesin Osmanlı torunu" dedi.


GENELKURMAY BAŞKANI HULUSİ AKAR DA EŞLİK EDİYOR


Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi  Emine Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral  Hulusi Akar, Başbakan Yardımcısı  Hakan Çavuşoğlu, Dışişleri Bakanı  Mevlüt Çavuşoğlu, Adalet Bakanı  Abdulhamit Gül,  Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci  Ömer Çelik, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı  Berat Albayrak ve İçişleri Bakanı  Süleyman Soylu da Gümülcine'ye geldi.