Kuzu; Sizin ecdadınız katil ve cani demek istiyorlar


  • Kayıt: 11.03.2018 10:04:00 Güncelleme: 20.12.2020 13:05:05

Kuzu; Sizin ecdadınız katil ve cani demek istiyorlar


DENK Partisi Lideri Tunahan Kuzu ve  Amsterdam belediyesi Denk Partisi meclis adayları Hollanda’da gerçekleşecek olan 21 Mart yerel seçim çalışması kapsamında Amsterdam’da Indoor Soccer spor salonunda Amsterdam Türkleri ile bir araya geldi. 

 

 

Amsterdam’ın en büyük sorunu, konut ve park

 

DENK Partisi Amsterdam’ın düzenlediği toplantı da, Amsterdam Belediye Meclis Üyesi adayı Ayşegül Kılıç, Amsterdam Belediye Meclis Üyesi 5.sıra adayı eğitimci Numan Yılmaz,Zaanstad 4.sıra adayı Elif Hotaman, DENK Partisi semt adayı Ayşe Konuksever ve Surinam kökenli Joel hazır bulundu. Adaylar  seçim çalışması ile ilgili kısa bilgiler verdiler. Adaylar; Eğitim,Konut ve park sorununun çözümü noktasında özellike büyük gayret göstereceklerini belirttiler.

 

 

PKK flamasına sessiz kalanlar, Türk bayraklarına ağır eleştiride bulunuyorlar

 

Tunahan Kuzu, toplantıda hazır bulunan Türk toplumuna seslenerek, “Hollanda Parlamentosun da elimizden geldiği kadar sizlerin haklarını savunduk ve savunmaya devam edeceğiz. Hollanda’da sizlerin de bildiği gibi her seçim dönemi yaklaştığında, Türkiye’ye karşı devamlı olumsuz olayların altını kaşıyorlar. Örneğin, Ermeni meselesi her seçimlerde önümüze atılan bir mesele haline gelmiş. Ermeni meselesini devamlı konu yaparak yeni neslimize, ‘sizin dedeleriniz ecdadınız katil ve cani idi diyerek devamlı ayrıştırıcı dil kullanıyorlar. Bu tür ayrıştırıcı ve tarihi gerçeklerle bağdaşmayan konuları gündeme getirerek yalan olan bir konuyu gerçek gibi yansıtmaya çalışıyorlar.Türk bayrakları ile sokaklarda gösteri yapanlara büyük tepki gösterenler, PKK filamaları ile gösteri yapanlara sessiz kalarak ikiyüzlülüklerini gösteriyorlar.

 

 

Seçimlere mutlaka katılmalıyız

 

Amsterdam Belediye meclisinde de aynı mücadeleyi vermek için mutlaka ama mutlaka seçimlere gidin ve oylarınızı kullanın. Gelecek neslimiz için, gelecek neslimizin olduğu gibi toplumda kabul görmesi için yerel yönetim de güçlü olmalıyız.” Açıklamalarında bulundu.