Ak Parti Amsterdam Bölgesi Seçim Koordinasyon Merkezi'nden teşekkür mesajı


  • Kayıt: 23.06.2018 22:17:00 Güncelleme: 20.12.2020 13:05:51

Ak Parti Amsterdam Bölgesi Seçim Koordinasyon Merkezi'nden teşekkür mesajı

   

AK Parti Amsterdam Bölgesi SKM olarak bizler Türkiye'nin istikrari ve istikbali için tüm Ak gönüllülerle gece gündüz demeden Cumhurbaşkanı Seçimi ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde görevlerimizi yerine getirdik.

 


 

İstanbul milletvekilimiz Mustafa Yeneroğlu bey ve SKM Hollanda genel koordinatörümüz Turan Atmaca bey Amsterdam’daki seçim bölgemizi ziyaret ederek seçim çalışmalarımız hakkında kendilerini bilgilendirdik.

 

Hollanda'da toplam 130.383 seçmenin oyunu kullandığı 24 Haziran Cumhurbaşkanı Seçimi ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde SKM Amsterdam bölgeside görev alan 24 şube ve 9 temsilcilik’de görev alan Başkan ve Yönetim kuruluna, Sandık başında bekleyen görevli ve müşahitlerimize, Ulaşım ve iletişimi sağlayan ve broşür dağıtan dava arkadaşlarımıza ve ak gönüllülere yapmış oldukları özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz, Allah hepimizden razı olsun. 

 

 

Amsterdam’da 15 – 19 Haziran tarihleri arasında gerçekleşen seçimde öncelikle katılım sağlayan oyunu kullanan vatandaşlık görevini yerine getiren tüm vatandaşlara teşekkür ederiz, 


24 Haziran Seçimlerinin Devletimize, Milletimize ve İslam alemine hayırlar getirmesini dileriz.

 

Hollanda görevini yaptı, haydi Türkiyem sıra sizde.

 

AK Parti Amsterdam Bölgesi Seçim Koordinasyon Merkezi başkanı Ertuğrul Kurt