Fransa’da Sahte polisler yol kesip durdurdukları adamı öldürdü


  • Kayıt: 10.07.2018 17:12:00 Güncelleme: 20.12.2020 13:05:57

Fransa’da Sahte polisler yol kesip durdurdukları adamı öldürdü


 

Fransa’da başkent Paris çevresindeki otoyolda sahte polisler yol kesti. Durdurdukları bir kişinin para dolu çantasını almaya çalışan saldırganlar, direnen adamı açtıkları ateş ile öldürdü. 


 

Fransa’da Villepinte Sergi Sarayın’daki Avrupa’nın en büyük Japon kültürü fuarından dönen 39 yaşındaki bir kişinin önü, başkent Paris’in çevre yolu A86’nın Aubervillier çıkışından sahte polisler tarafından kesildi.


 

Sıklıkla polis kontrolünün gerçekleştiği alanda akşam saatlerinde yaşanan olayda, bir polis aracı ve motosikletten oluşan beş kişilik sahte polisler fuardan gelen adamı durdurdu.


 

Para dolu çantayı çalıp kayıplara karıştırlar


 

İşaret üzerine duran sürücü sahte polislerin aracın ön koltuğunda duran ve içerisinde 100 bin Euro olan parayı çalmaya çalıştıklarını anlayınca direnmeye çalıştı. Bunun üzerine şüpheliler adamın üzerine kurşun yağdırdı. Kurşunların isabet ettiği adam ağır yaralanırken, sahte polisler de araçla olay yerinden kaçarak uzaklaştı.


 

Adamı bilinçli olarak seçtiler

 

Daha sonra olay yerine gelen gerçek polisler ise yaralı adamı kurtarmak için kalp masajı yaparken, müdahaleler talihsiz adamı hayata geri döndürmeye yeterli olmadı. Olay yerinde hayatını kaybetti.


 

Paris emniyeti sahte polisleri yakalamak için çalışma başlatırken polis kaynakları, şüphelilerin 39 yaşındaki adamı bilinçli olarak seçtiklerinin üzerinde duruyor.