1988’den beri Türkiye’de yer alan tecrübe yakında Amsterdam’da!


  • Kayıt: 10.08.2018 02:02:00 Güncelleme: 20.12.2020 13:06:07

1988’den beri Türkiye’de yer alan tecrübe yakında Amsterdam’da!


Türkiye’de 1988’den beri faaliyet gösteren ve 46 şubenin vermiş olduğu tecrübeden faydalanarak Çakıroğlu Holding farkıyla The


Garage Amsterdam ekibi yakında Amsterdam’da sizlere hizmet vermeye hazırlanıyor.


Türkiye’de 1988’den beri İstanbul merkezli olarak 46 şubede yiyecek ve içecek sektöründe hizmet veren deneyimli ekibiyle seçkin müşterilere hizmet veren ekip, Çakıroğlu Holding farkıyla Avrupa’daki ilk durağını Amsterdam olarak belirledi.


İstanbul’da en etkili yerlerde müşterilerine hizmet veren ekip, İstanbul’un yanı sıra Türkiye’de İzmir, Ankara, Bursa gibi büyükşehirlerde de hizmet vererek edindiği tecrübeyi artık Avrupa’ya da taşımaya karar vermişlerdir.

 

Avrupa’daki ilk adımı Amsterdam!


180 farklı kökenden gelen çok çeşitli insan kitlesine sahip olmasına rağmen Amsterdam, gerek tarihi geçmişi gerek ise hareketli yapısı ile Avrupa’nın en kilit merkezlerinden biridir. Bu durumun bilincine sahip olarak Türkiye’nin de sahip olduğu kültürel çeşitliliğinden ve özellikle İstanbul’un hareketliliğinden dolayı edindiği deneyimleriyle Avrupa’daki ilk durağını Amsterdam olarak belirlenmiştir.

 

1988’den beri sektörün dinamik temsilcisi.


1988’den beri İstanbul’da hizmet vermeye başlayan ekip, tecrübesini Türkiye’deki diğer büyük illerde de arttırarak devam etmesinin yanı sıra sektörün dinamik temsilcisi olarak müşterilerine hizmet vermektedir. The Garage Amsterdam ekibi, Türkiye’nin kültürel mozaiğini Avrupa’nın en eğlenceli şehirlerinden biri olan Amsterdam’a taşımayı hedeflemektedir.