Tüm Hava Alanlarındaki Wi-Fi Şifrelerine Ulaşın


  • Kayıt: 12.09.2018 15:54:00 Güncelleme: 20.12.2020 13:06:16

Dünyadaki Tüm Hava Alanlarındaki Wi-Fi Şifrelerine Ulaşın

 

Sıklıkla hava yolu seyahatini tercih ediyorsanız, hem rötar hem de klasik bekleme süreleri sebebiyle internette zaman geçirmeye yönelebilirsiniz. Hava alanlarında insanlar ya sıklıkla bir şeyler okur ya da telefonlarından internete girerek zamanlarını harcarlar.

 

Türk girişimci Anıl Polat başarılı bir proje mantığıyla " proje ihtiyaçtan doğar" mottosuyla yola çıkarak tüm dünyadaki hava alanlarının wi - fi şifrelerini bir haritaya topladı. Kendini blogger ve gezgin olarak tanımlayan Bilgisayar  Mühendisi Anıl Polat'ın projesine dünyanın dört bir yanından destek geliyor ve insanlar gönüllü olarak hava alanlarının wi-fi şifrelerini paylaşarak projeye katkıda bulunuyorlar.

 

Haritada bir hava alanına tıklayarak, kullanıcılar, şifreye giriş talimatları ile birlikte Wi-Fi bağlantısına en iyi şekilde erişmek için nerede oturacakları konusunda özel tavsiyeler bile alabilmektedir.

 

 WiFox  uygulamasını mobil cihazlarınıza indirebilirsiniz  App Store -  Google Play.

 

WiFox dünyanın dört bir yanındaki havaalanı ve bekleme salonu wifi parolalarını içeren ve sürekli güncellenen bir haritadır. Harita görünümünde, kablosuz bilgilerinin mevcut olduğu herhangi bir wifi simgesine dokunup ilgili düğmeyi kullanarak parolayı panoya kopyalayabilirsiniz. İlgili Google Haritalarını indirirseniz harita çevrimdışı da kullanılabilir; böylece seyahat ederken WiFox kullanmak için İnternet bağlantısı gerekmez.