BİZİMLE İLETIŞİME GEÇİN

info@platformdergisi.com

 
Moslim Lifestyle Expo: Beleef, Ontdek en Geniet!

Moslim Lifestyle Expo: Beleef, Ontdek en Geniet!

 

Nederland telt meer dan 1 000 000 moslims, voor alle moslims en andere geïnteresseerden vindt er vanaf dit jaar een  nieuw evenement plaats in Nederland, genaamd Moslim Lifestyle Expo.

 

Doordat de moslims hedendaags niet altijd even positief in de media worden weergegeven wil de organisatie hier een positieve draai aangeven en laten zien hoe de hedendaagse moslim in Nederland leeft.

 

 

Moslim Lifestyle Expo is een ontmoetingsplek voor een totale beleving van de Nederlandse Moslims en andere geïnteresseerden in de Moslim cultuur.


De Expo is een tweedaagse oriëntatie op 22 en 23 december 2018 in de Haarlemmermeer Expo. Het is een familiare en feestelijk beleving voor iedereen die kennis wil maken met de leefwereld van de moslims in Nederland.

 

Tijdens de Moslim Lifestyle Expo worden de bezoekers in vrolijke drukte gastvrij ontvangen met een breed aanbod aan leuke stands die onderverdeeld zijn in de verschillende thema’s.

 


 

Tevens is Moslim Lifestyle Expo een ontmoetingsplek voor alle moslims met verschillende achtergronden zodat ze elkaar leren kennen en van elkaar leren. En ook om moslims en niet-moslims dichter bij elkaar te brengen. Iedereen is welkom!

 

De Moslim Lifestyle Expo is echt een dagje uit voor het hele gezin, er is een kinderplein waar de kinderen lekker kunnen spelen en er op ze gelet wordt, zodat de volwassenen gezellig over de bazaar kunnen struinen  zoekend naar unieke producten uit de verschillende landen.

 

Of u kunt de nieuwste trends ontdekken op gebied van Health en Lifestyle. Of meer informatie inwinnen over de Islam op het bekeerlingen plein.

 

Er is zelfs een Ladies Corner waar alleen de dames mogen komen waar ze tips krijgen op het gebied van Beauty en kunnen genieten van modeshows. Of hun favoriete vlogger in het echt ontmoeten.

 

Naast alle stands van de diverse bedrijven die hun producten willen presenteren, zullen er verschillende gastsprekers zijn en kunt u diverse workshops en seminars bijwonen.

 


 

Geniet ook van al het lekkers en de specialiteiten van de verschillende landen op onze Halal Food Market.

 

De Moslim Lifestyle Expo is een ontdekkingstocht met een breed scala aan activiteiten.

 

Een combinatie van shoppen, overheerlijk eten, seminars en workshops bijwonen, nieuwe trends spotten, exposities, kinderanimatie en aangepast entertainment.

 

Moslim Lifestyle Expo wordt georganiseerd door een ervaren organisatie die al meer dan 20 jaar ervaring heeft in het organiseren van grote publieks evenementen en beurzen.  Voor de organisatie van Moslim Lifestyle Expo zijn er samenwerkingen aangegaan met diverse en belangrijke Turkse organisaties en bedrijven, maar ook  met organisaties uit de Marokkaanse gemeenschap en andere belangrijke moslimgemeenschappen in Nederland.  Zo wil de organisatie dat Moslim Lifestyle Expo een weerspiegeling  wordt van de verscheidenheid van de Nederlandse moslims.

 

Voor meer informatie over alle thema’s of aanmelden als deelnemer kunt u onze site bezoeken:


www.moslimlifestyleexpo.nl

Reklam