Utrecht Müsiad,geleceğe emin adımlarla ilerlemek istiyor


  • Kayıt: 10.10.2018 18:49:00 Güncelleme: 20.12.2020 13:06:26

Utrecht Müsiad,geleceğe emin adımlarla ilerlemek istiyor


Utrecht Müsiad, önümüzdeki dönemde düzenleyeceği etkinliklerle alakalı bilgiler sunmak maksadıyla medya ile bir araya geldi.


Utrecht Laila Restoran’da gerçekleşen sohbet programında  Utrecht Müsiad başkanı Ali Köklü gündeme dair açıklamalarda bulundu.

 

Ali Köklü, “Ne zaman bir programımız oldu bizleri yalnız bırakmadınız. Bizde yönetim olarak siz değerli basın mensuplarımızla bir araya gelerek hem tanışma hem kaynaşma yemeği organize düzenleme kararı aldık ve bugün sizlerleyiz. Bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere sonsuz teşekkürler. Bundan sonra da sizlerle olan iletişimimizi sık sık tekrarlayacağız.”

 

 iki ülke arasında yaşanan sıkıntılı dönemi inşallah atlatmış bulunuyoruz. Türkiye Dışişleri bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’nun davetlisi olarak, Hollanda Dışişleri bakanımız Stef Blok’un Türkiye ziyareti zamanlama bakımından önemliydi. Bunlar bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. 

 

 

  Türkiye’yi temsil eden ve Hollanda da yaşayan her bireyin daha dikkatli olması gerektiğini düşünüyorum. Yükümüz bundan sonra daha ağır. İnşallah yeni dönemde, Türkiye Hollanda arasındaki ilişkilerin normalleşmesi sürecinde, hepimiz üzerimize düşen sorumluluğu fazlasıyla yerine getiririz.

 

 Türkiye ve Hollanda arasındaki bu yeni dönem, umuyorum ki nice 400 senelere kapı aralar. Müsiad Utrecht olarak önümüzdeki dönemde de faaliyetlerimizi devam ettireceğiz. 1 yıllık bir geçmişimiz olmasına rağmen önemli etkinliklere imza atmayı başardık. İş insanı üyelerimizi birbirleriyle tanıştırıp kaynaştıracak network akşamları serisini sürdüreceğiz.


“Müsiad her 2 yılda bir İstanbul’da çok katılımlı Expo organize ediyor. Netuba ile yapmış olduğumuz Mou anlaşması ile bu yıl 21-24.Kasım tarihlerinde gerçekleşecek olan bu Expo’ya Hollandalı firmalar ve Ticaret Odaları (KvK) bazında temsilen kişilerin katılımını sağlamaya çalışıyoruz.

 

Expo’nun 2.günü 80 kişilik Hollanda’dan katılımcı ile network düzenlenecektir. Müsiad Utrecht buna öncülük yapmaktadır. Bu organizasyona iştirak etmek isteyenler olursa bizimle irtibata geçebilirler.

 

 

Öte yandan 16-23.Kasım tarihinde Utrecht  Müsiad olarak yönetim kurulu ve üyelerimize yönelik Kayseri, Gaziantep, Şanlıurfa ve Mardin’i kapsayan iş gezimiz olacak. Müsiad şubeleri, ticaret odaları, belediyeler vs. ziyaret edeceğimiz yerler.”


Programa; Müsiad Utrecht Başkanı Ali Köklü’nün yanı sıra Başkan Vekili Cem S. Mete, Başkan Yardımcıları Abdullah Atasever ve Ramazan Güler, Genel Sekreter Murat Yılmaz, Muhasip Ferdi Özcan, üyeler Sezgin Aslan ve Aslan Uysal programda hazır bulundular. Program, Türk çayı eşliğinde geç saatlere kadar devam etti.