Crystal Otelleri Hollanda’dan Ödüllerle Döndü


  • Kayıt: 16.01.2019 22:37:00 Güncelleme: 20.12.2020 13:07:06

Crystal Otelleri Hollanda’dan Ödüllerle Döndü


Türkiye’nin en büyük yerli otel zinciri Crystal Otelleri, Dünyanın en prestijli yorum siteleri arasında olan Zoover’dan altın ödüller aldı.


 

Misafir mutluluğunu en üst seviyelerde gerçekleştirmeyi ilke edinen Crystal Otelleri, üstün çabalarının sonuçlarını ödüllerle alıyor. Crystal Otelleri CEO’su Umman Çetinbaş, Altın Ödül alan Sunrise Queen Luxury Resort & SPA; Crystal Palace Luxury Resort & SPA ve Crystal de Luxe Resort & SPA otellerini kutladı ve bu ödüllerin kazanılmasında emeği olan bütün çalışanlara teşekkür etti.

Çetinbaş, elde edilen başarı ile yetinilemeyeceğini vurguladı ve 2019’da, bütün grup otellerinin ödül almak için üstün gayret içinde olacağını belirtti. Konukların özgür iradeleri ile yorum yazdığı ve değerlendirme yaptığı bir platform olan Zoover, grubun özverili çalışmalarını Altın Ödül ile ödüllendirdi. Hollanda merkezli bir yorum platformu olan Zoover, Dünyanın bütün dillerinde yorum yazılabilen bir yorum sitesi olarak yayın yapıyor. 2018 yılındaki müşteri odaklı işletmecilik anlayışını güçlendirerek sürdürmeyi amaç edinen Crystal Grubu, 2019 için daha güçlü hazırlıklar gerçekleştiriyor.


Üniversiteler ile işbirliği yapan grup, 2019 yılında çalışan profili içinde turizm eğitimi alanların sayısını yükseltecek. Kış boyunca Üniversite ziyaretleri yapacak olan Crystal Otelleri ekipleri, öğrencilere turizm ve otelciliği anlatacak ve bu güzel mesleğin içinde yer almaya davet edecek. Gelecek yıllarda, 3 olan ödüllü otel sayısını arttırmak için planlama yapan Crystal Otelleri, bütün kademelerde misafir odaklı eğitimleri başarı ile uyguluyor.