5 Mossad Ajanı, Türk Timi Tarafından infaz edildi

5 MOSSAD ajanı, 10 Ağustos'tan önce Hatay'dan Türkiye'ye giriş yapmak istedi... Siyasi suikast hedefleyen bu ekip, Türk ekibi tarafından sınırın ötesinde infaz edildi


  • Kayıt: 16.08.2014 22:16:00 Güncelleme: 16.08.2014 22:17:00

5 MOSSAD ajanı, 10 Ağustos'tan önce Hatay'dan Türkiye'ye giriş yapmak istedi... Siyasi suikast hedefleyen bu ekip, Türk ekibi tarafından sınırın ötesinde infaz edildi.

 

Gezi olayları ve 17-25 Aralık sürecinde başarılı olamayan kaos lobisi, 30 Mart yerel seçimlerinde de halktan müthiş bir tokat yedi. Ancak kaos lobisinin boş durmaya niyetinin olmadığı ortaya çıktı. Yeni yöntemleri hayata geçirmek için planlar yaptığı da deşifre oldu.

ÇOK KRİTİK HAMLE

 

Hain yöntemlerle 'Yeni Türkiye'nin önünü kesemeyeceğini anlayan küresel ittifak, çok kritik bir karar verdi. 10 Ağustos'taki cumhurbaşkanı seçimi öncesinde ülkeyi karıştıracak çok ciddi eylemlerin yapılması talimatını alan ajanlar harekete geçti. Küresel baronların işaretiyle İsrail Gizli Servisi MOSSAD'ın kontrol ettiği merkez düğmeye bastı. 5 kişilik çok özel suikast timini Türkiye'ye yolladı. Özellikle Türkiye'deki büyük şehirlerde önemli siyasi hedefleri vurmak üzere yetiştirilen 5 ajan, Suriye sınırından Hatay'a sızdı.

KAOS PLANI VARDI

 

Yerli işbirlikçilerinin yardımıyla Batı'ya doğru yola çıkmaya hazırlandı. Ancak karşısında Türk istihbaratını buldu. Katiller şebekesini adım adım izleyen Türk timi, 5'ini de sınırın diğer tarafında infaz etti. Cesetlerini de geldikleri yolun yakınlarına bıraktı. Böylece cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi suikast, bombalama eylemleriyle kargaşa çıkarmayı hedefleyenler bir kez daha avucunu yaladı.

KÖSTEBEK PANİĞİ

 

İsrail'de şok etkisi yapan bu olay nedeniyle MOSSAD'ın Tel Aviv'deki merkezinde birçok toplantı organize edildi. İsrail Gizli Servisi'nin Tel Aviv'de bir köstebek ihtimali üzerinde durduğu belirtildi.