T.C Amsterdam Başkonsolosu Engin Arıkan: Müslümanların Ramazan Bayramını en içten duygularla tebrik ediyor

T.C Amsterdam Başkonsolosu Engin Arıkan: Hollanda Türk toplumunun ve tüm Müslümanların Ramazan Bayramını en içten duygularla tebrik ediyor, sağlık, huzur ve esenlikler diliyorum...


  • Kayıt: 13.05.2021 17:00:40 Güncelleme: 13.05.2021 17:00:40

T.C Amsterdam Başkonsolosu Engin Arıkan: Hollanda Türk toplumunun ve tüm Müslümanların Ramazan Bayramını en içten duygularla tebrik ediyor, sağlık, huzur ve esenlikler diliyorum.

Hollanda Türk Toplumunun Değerli Mensupları,

Tüm dünyada etkili olan koronavirüs salgınının getirdiği zor ve olağanüstü koşullarda ikinci Ramazan ayını geride bıraktık. Hollanda Türk toplumunun bu dönemde ve özellikle Ramazan ayında sergilediği dayanışma örnek gösterilecek niteliktedir.

Koronavirüs salgınına karşı önlemlere riayet ederek ve virüse karşı aşı olarak bu zor dönemi en kısa zamanda geride bırakmayı ve eski bayramlarda olduğu gibi tekrar birlikte olabilmeyi temenni ediyorum.

Kardeşliğimizin, dayanışma ruhunun, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesi ve daimi olması dileklerimle, Hollanda Türk toplumunun ve tüm Müslümanların Ramazan Bayramını en içten duygularla tebrik ediyor, sağlık, huzur ve esenlikler diliyorum.

Engin ARIKAN

T.C. Amsterdam Başkonsolosu

Haber: Sedat TAPAN