Emekli Albay Sarızeybek konferans verdi

Türkiye’de yaşananları konu eden Şemdinli de Sınırı Aşmak, Son Harekat Kod Adı Yahuda, Hesaplaşma, İhaneti Gördüm, Ergenekon Gölgesinde İhaneti Yaşamak...


  • Kayıt: 01.06.2012 17:41:00 Güncelleme: 01.06.2012 17:41:00

Mustafa Toga / ROTTERDAM: Türkiye’de yaşananları konu eden Şemdinli de Sınırı Aşmak, Son Harekat Kod Adı Yahuda, Hesaplaşma, İhaneti Gördüm, Ergenekon Gölgesinde İhaneti Yaşamak, Ya Gazi Paşa Duyarsa ve Çarçella isimli 7 kitap yazmış ve yazdığı bu kitaplarla da dikkatleri üzerine çekmişti. Slinge-Larenkamp konferans salonunda Anayasa, Demokrasi, Terör konulu vermiş olduğu konferans da davetliler tarafından yöneltilen soruları da cevapladı.Türk Silahlı Kuvvetleri Birinci Derece Gümüş Liyakat Madalyası sahibi emekli albay Sarızeybek; “Türkiye de yaşayan 74 milyon insan bir biriyle kaynaşmıştır. Kız alıp kız vermiştir, hısım akraba olmuştur.

Hiç bir hain güç bu birliğimizi, dirliğimizi bozamayacaktır. Vatan bir bütündür asla bölünemez” dedi. Konferanstan sonra sevenleri Erdal Sarızeybek ile hem birebir sohbet imkanı bulurlarken hem de aldıkları kitaplarıda imzalattılar.