Rotterdam Başkonsolosu Aytaç Yılmaz: “Profesyoneller Gençlerle Buluşuyor” Söyleşilerine kaldığımız yerden devam ediyoruz”

Rotterdam Başkonsolosluğu tarafından düzenlenen etkinlikte, Hollanda’da yaşayan Türk profesyoneller gençlerle buluşuyor, onlara birikim, deneyim ve tecrübelerini aktarıyor; karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuyorlar...


  • Kayıt: 19.05.2022 19:51:32 Güncelleme: 19.05.2022 19:55:45

Rotterdam Başkonsolosu Aytaç Yılmaz: “Profesyoneller Gençlerle Buluşuyor” Söyleşilerine kaldığımız yerden devam ediyoruz”

Rotterdam Başkonsolosluğu tarafından düzenlenen etkinlikte, Hollanda’da yaşayan Türk profesyoneller gençlerle buluşuyor, onlara birikim, deneyim ve tecrübelerini aktarıyor; karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuyorlar.

Başkonsolos Aytaç Yılmaz’ın inisiyatifi ile geçtiğimiz yıllarda başlatılan ve hayli ses getiren söyleşi  programıları Korona salgını sebebiyle ara verilmişti.

Rotterdam Başkonsolosluğu, Hollanda’da mesleki hayatlarında başarıya ulaşmış olan profesyonelleri konuk ederek “Profesyoneller Gençlerle Buluşuyor” temalı söyleşilerimize tekrar kaldığımız yerden başlıyoruz diyerek bir duyuru yayımladı. Duyuruda şunlara değinildi:

“Değerli gençler, öğrenciler, Hollanda’da mesleki hayatlarında başarıya ulaşmış profesyonelleri konuk ettiğimiz “Profesyoneller Gençlerle Buluşuyor” başlıklı söyleşilerimizin beşincisini, uzun bir pandemi döneminden sonra, 11 Haziran 2022 Cumartesi günü, saat 11.00’de gerçekleştiriyoruz.

Bu kez konuğumuz, daha önce Hollanda Temsilciler Meclisi’nde milletvekilliği  yapan, başarılı eğitimci, yazar ve araştırmacı Erdinç Saçan.

Sunuculuğunu Başkonsolos Aytaç Yılmaz’ın yapacağı söyleşimizde, Erdinç Saçan teknoloji, yapay zeka, eğitim ve dijitalleşmeni n önemi gibi uzmanlık alanlarında görüşlerini paylaşacak, tavsiyelerde bulunacak ve değerli gençlerimizin sorularını yanıtlayacaktır.

Yaklaşık bir saat sürmesi planlanan programımız dâhilinde ayrıca, Rotterdam’da yılın öğrencisi seçilen Mahmut Mazlum da aramızda olacak, başarısının ipuçlarını bizlerle paylaşacaktır.

Söyleşiye verilen arada konuklarımız, Sayın Semih Arıkan’ın müzik dinletisiyle güzel vakit geçirebilecekler; ayrıca programın sonunda ikramlarımız eşliğinde birbirleriyle ve konuklarımızla yüzyüze tanışma imkânı bulacaklardır.

Başvuruların consulate.rotterdam@mfa.gov.tr e-posta adresine, konu kısmına “söyleşi” yazılarak yapılması ve isim, doğum tarihi ve iletişim bilgilerinin tarafımıza iletilmesi önemle rica olunur. Katılımcılara onay mesajı ayrıca gönderilecektir.

Katılım, toplantı salonumuzun kapasitesiyle sınırlı olacaktır. Söyleşi programımızı kaçırmamanızı umuyor, iyi ve sağlıklı günler diliyoruz.”

Saygılarımızla,

T.C. Rotterdam Başkonsolosluğu

Etkinlik: Profesyoneller Gençlerle Buluşuyor / Söyleşi

Konuk: Eğitimci ve araştırmacı Erdinç Saçan

Sunucu: Başkonsolos Aytaç Yılmaz

Tarih ve saat: 11 Haziran 2022 Cumartesi, saat 11.00

Başvuru için e-posta adresi: consulate.rotterdam@mfa.gov.tr

Söyleşi mekânı: T.C. Rotterdam Başkonsolosluğu toplantı salonu,

Adres: Westblaak 2, 3012KK Rotterdam

Program:

11.00-11.05 Açılış konuşması ve takdim

11.05-11.30 Erdinç Saçan ile söyleşi

11.30-11.40 Ara / müzik dinletisi

11.40-11.45 Yılın öğrencisi seçilen Mahmut Mazlum’un tanıtımı

11.45-12.00 Soru-cevap faslı

12.00-12.30 İkram ve tanışma görüşmeleri (networking)