Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Hollanda'da Hemşerileriyle Buluştu

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, AK Parti Genel Merkez Dış İlişkiler Başkanlığı tarafından düzenlenen program kapsamında Hollanda’da çeşitli temaslarda ve ziyaretlerde bulundu...


  • Kayıt: 28.06.2022 18:32:58 Güncelleme: 29.06.2022 10:17:04

Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Hollanda'da Hemşerileriyle Buluştu

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, AK Parti Genel Merkez Dış İlişkiler Başkanlığı tarafından düzenlenen program kapsamında Hollanda’da çeşitli temaslarda ve ziyaretlerde bulundu.

Milletvekili Taşkesenlioğlu, Hollanda’da yaşayan Erzurum’lularla bir araya gelirken ziyaretlere Uluslar arası Demokratlar Birliği Hollanda Başkanı Hasan Tekten, STK'lar başkanı ibrahim Dağdaş, Basın Medya sorumlusu Ertuğrul Kurt, Hollanda kadın kolları başkanı Müzeyyen Özkan, Arge eğitim başkanı Figen Arslan, Amsterdam Şube başkanı Mehmet Akif Bozacı, Nijmegen şube başkanı Alper Can eşlik etti.

Daha sonra Hollanda’da ki Erzurumlu İş insanlarını ve Erzurumlular derneğini de ziyaret eden vekil Taşkesenlioğlu, burada hemşerileri ile bir araya geldi ve onlarla bir süre sohbet etti. Badhoevedorp’taki IS-Em Bouw.B.V ve Natural Home’yi ziyaret ederek Müsiad Hollanda Başkan Yardımcısı Murat Algan’dan Hollanda’daki ticari gelişmeler ve IS-Em Bouw.B.V ve Natural Home hakkında detaylı bilgi edindi.

Amsterdam / Furkan TURGUT