Hollanda'da Kadın Ticaretine Savaş Açtı

Fenerbahçe derbisinde ezeli rakibini 2 nefis füzeyle yıkan Sneijder, bu kez farklı bir konuyla gündemde. Galatasarayın Hollandalı yııldızı Sneijder, Suriyeli kızlara Hollanda'da fuhuş yaptırılmasına karşı çıkan, "özgürlük için öde" kampanyasına destek verdi. Eşi Yolanthe Cabau tarafından 2008 yılında kurulan " Bir kızı özgürleştirin vakfı"nın elçisi olan Wesley Sneijder, fuhuşa savaş açtı.


  • Kayıt: 21.10.2014 15:22:00 Güncelleme: 21.10.2014 15:22:00

Fenerbahçe derbisinde ezeli rakibini 2 nefis füzeyle yıkan Sneijder, bu kez farklı bir konuyla gündemde. Galatasarayın Hollandalı yıldızı Sneijder, Suriyeli kızlara Hollanda'da fuhuş yaptırılmasına karşı çıkan, "özgürlük için öde" kampanyasına destek verdi. Eşi Yolanthe Cabau tarafından 2008 yılında kurulan " Bir kızı özgürleştirin vakfı"nın elçisi olan Wesley Sneijder, fuhuşa savaş açtı.

 

Akşam'ın haberine göre; Cabau'nun çalışmalarına sık sık destek veren Hollandalı yıldız oyuncu, dün çarpıcı bir Tweet atarak Suriye'den pasaport karşılığı Hollanda'ya getirilen ve fahişe olarak kullanılan küçük yaştaki kız çocuklarını kurtarmak için başlatılan kampanyaya anlamlı bir destek verdi.

 

YAŞANAN ZULME SESSİZ KALMADI

 

Sneijder, mesajında "Hollanda'da erkeklerin küçük kızlara fuhuş yaptırmak için ödediği para hergeçen gün artıyor. O yüzden ben de 'özgürlük için öde' kampanyasını destekliyorum" ifadelerini kullandı.

 

YOLANTHE 2008'DE VAKIF KURMUŞTU

 

Sneijder, böylesine önemli bir proje için çağrı yaparken eşi Yolanthe'nin 2008'de kurduğu vakıf, Hindistan, Taylan gibi ülkelerden getirilen kızların kurtarılması için yaptığı çalışmalarla da biliniyor.