UID HOLLANDA TİCARET SEMİNERİ DÜZENLEDİ

28 Eylül 2022 çarşamba akşamı UID Hollanda bölge ofisinde gençler için bir kariyer danışmanlığı semineri düzenlendi...


  • Kayıt: 30.09.2022 15:36:11 Güncelleme: 30.09.2022 19:04:12

UID HOLLANDA TİCARET SEMİNERİ DÜZENLEDİ

UID Hollanda Gençlik Kolları Başkanı Cafer Ateş ve ekibinin organize ettiği “Türkiye ile Hollanda arasında ticaret semineri” gençler tarafından yoğun ilgi gördü.

Konuşmacılar sektörlerinde bir çok başarılar kazanmış MUSİAD Hollanda Başkan Yardımcılarından Mustafa Macit, Murat Algan ve Rotterdam Ticaret Ateşesi Veysel Parlak, yaptıkları sunumlarla profesyonel iş hayatında edindikleri deneyimleri anlattılar.

Gençlere eğitimlerini tamamladıktan sonra yeni heyecanlarla atıldıkları iş dünyasındakariyerlerine yön verirken nelere dikkat etmeleri gerektiği ile ilgili önemli tavsiyelerde bulundular.

Girişimci olmak isteyen gençlere, destek olmak ve onları geliştirmek için düzenlenen seminerde gençler tüm merak ettikleri soruları konuşmacılara sorarak karşılıklı interaktif bir program gerçekleştirildi.

UID Hollanda Bölge Başkanı Hasan Tekten yaptığı kısa konuşmada “Genç beyinler, genç girişimciler, genç yürekler bizim geleceğimiz. 

Gençlerimize ideallerine giden yolda destek olmak, onları güzel yerlerde güzel pozisyonlarda görmek UID olarak en büyük arzumuzdur.” dedi.

Toplantının ardından gençler, yaptıkları işleri kazandıkları başarıları anlatan işverenlerden büyük ilham aldıklarını çok verimli bir seminer olduğunu, kariyer ve iş hayatıyla ilgili bu tür seminerlerin devam etmesini istedikleri dile getirip emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Ridderkerk