Babasının ölümü her şeyin başlangıcı oldu!

Ajax'a kiralanan Mohamed Ihattaren Utrecht'teki evinde polis tarafından tutuklandı...


  • Kayıt: 24.11.2022 15:56:24 Güncelleme: 24.11.2022 16:00:18

Babasının ölümü her şeyin başlangıcı oldu!

PSV Eindhoven'dan Juventus'a transfer olan ve sezon başında Ajax'a kiralanan Mohamed Ihattaren Utrecht'teki evinde polis tarafından tutuklandı. Geçtiğimiz sezonlarda yıldızı parlayan genç yetenek, babasının ölümünden sonra kendisini toparlayamadı. Psikolojik sorunlar yaşadığı öğrenilen Ihattaren'ın Son zamanlardaki kötü gidişatının üzerine bir de tutuklanarak adından söz ettirdi.

Psv Eindhoven alt yapısında gösterdiği performansla A Takım'a kadar yükselen Mohamed Ihattaren, Hollanda futbolunun son yıllarda yetiştirmiş olduğu en önemli yeteneklerden biri olarak gösteriliyordu. Kariyerinde her geçen gün daha da ileri gitmesi beklenen Ihattaren, özellikle babasının ölümünden sonra kendisini bir türlü toparlayamadı.

PSV Eindhoven'da oynadığı dönemde, o sıralar takımı çalıştıran Roger Schmidt ile sorunlar yaşayan Ihattaren, 1.9 milyon Euro karşılığında sürpriz bir şekilde Juventus'a satılmıştı. İtalyan devinde de beklenen performansı gösteremeyen Ihattaren, önce Sampdoria'ya kiralandı. Sampdoria'da hiçbir antrenmana çıkmayan Ihattaren, Hollanda'ya dönüş yaptı. Juventus onu bu kez Ajax'a kiraladı.