Milli Görüş'ün önde gelen isimlerinden Hasan Damar seçimlerde Erdoğan için destek istedi

Saadet Partisi hatibi ve Avrupa Milli Görüş Teşkilatı'nın önde gelen isimlerinden olan Hasan Damar, seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan için destek istedi...


  • Kayıt: 21.01.2023 14:41:52 Güncelleme: 21.01.2023 14:48:44

Milli Görüş'ün önde gelen isimlerinden Hasan Damar seçimlerde Erdoğan için destek istedi

Seçimlere az bir süre kala Saadet Partisi hatibi ve Avrupa Milli Görüş Teşkilatı'nın önde gelen isimlerinden olan Hasan Damar'dan sürpriz bir çıkış geldi.

Avrupa Milli Görüş Teşkilatı'nın önde gelen isimlerinden olan Hasan Damar, kazanımların kaybedilmemesi adına seçimlerde Erdoğan için destek istedi.

"Sayın Cumhurbaşkanını desteklemeliyiz"

Sosyal medya hesabından "değerli dava arkadaşlarıma mesajımdır" diyerek video paylaşan Damar, "Malumunuz ki Türkiye olağanüstü bir dönemden geçmektedir. Elbette ki yanlışlarımız vardır. Ülkemiz bir çok sıkıntılara maruz kalmıştır. Ama Türkiye'de yapılan bazı güzellikler de var. Bunları da görmemiz lazım; ağır sanayi gibi, Ayasofya'nın açılması gibi. başörtü meselesini gündemden kalkması gibi. Bütün bunları yok olmaması için biz Müslümanlar olarak Türkiye'deki yapılacak olan bu seçimde Sayın Cumhurbaşkanını desteklemeliyiz." ifadelerine yer verdi.