Klaket Productions “Kelepçe Kullanma Klavuzu” oyununu Amsterdam seyircisiyle buluşturdu

Kısa bir süre önce kurulan Hollanda Türk tiyatro severleri ilk etkinliklerinde Sumru Yavrucuk ile buluşturan Klaket Productions...


  • Kayıt: 21.03.2023 07:17:12 Güncelleme: 21.03.2023 18:14:26

Klaket Productions “Kelepçe Kullanma Klavuzu” oyununu Amsterdam seyircisiyle buluşturdu

Kısa bir süre önce kurulan Hollanda Türk tiyatro severleri ilk etkinliklerinde Sumru Yavrucuk ile buluşturan Klaket Productions, ikinci etkinliğinde Hüseyin Avni Danyal ve Başak Daşman’ın oynadıkları Kelepçe Kullanma Klavuzu’nu ile Amsterdam Podium Mozaiek perdedeydi.

İllüzyonist bir kadın bir polis sorgusunda… Işıklar açılır oyun başlar. Sorgulanan aslında sanık değil polistir! Heyecanlı yer yer illüzyon ile de renklenen oyunun sonunda biraz sürpriz bir bitiş vardı. Düşündüren düşündüren güldüren zaman zaman sorgulayan bir oyundu.

Klaketproduction olarak Esra hanım ve Seda hanım sponsorluklarıyla yanımızda olan NedLine Transport Logistics, Laila restaurant'a desteklerinden dolayı teşekkürlerini sundular.

Tek perdelik oyun için Podium Mozaïek yine alkışlarla çınladı. Kelepçe Takma Klavuzu ile Klaket Productions seyircilerden yine güzel övgüler ile geceyi kapattı. Birdahaki oyunları; 'romada bir cinayet' ile 10 mayısta Arnhemde Posttheater'da ve 12 mayısta Amsterdamda duyurdular.

Amsterdam / Deniz Erkocu