Ali Köklü yeniden MÜSİAD Hollanda'nın başkanlığına seçildi

MÜSİAD Hollanda, yeni dönem başkanını seçmek için Amsterdam'da bulunan genel merkez binasında olağan genel kongresini yaptı...


  • Kayıt: 03.06.2023 14:21:39 Güncelleme: 03.06.2023 20:10:55

Ali Köklü yeniden MÜSİAD Hollanda'nın başkanlığına seçildi

MÜSİAD Hollanda, yeni dönem başkanını seçmek için Amsterdam'da bulunan genel merkez binasında olağan genel kongresini yaptı. MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı ve üyelerin katılımı ile gerçekleşen kongrede tek aday olarak sunulan Ali Köklü yeniden MÜSİAD Hollanda'nın başkanı olarak seçildi.

'' İyi ki MÜSİAD kuruldu !''

MÜSİAD Hollanda Başkanı Ali köklü'nün kısa bir ''Hoşgeldiniz!'' konuşmasının ardından kürsüye gelen MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı yaptığı konuşmada; ''Hollanda ile Türkiye arasındaki ithalat ve ihracat oranı artış göstermesine rağmen Hollanda'nın büyük bir potansiyel barındırdığını düşünüyorum. Bu oranı arttırmak için bize önemli görevler düşüyor. Asimile olmadan, kültürümüzü göz ardı etmeden Hollanda'ya katkıda bulunmalıyız.

Son yirmi yılda ülkemiz büyük bir değişim gerçekleştirdi. Buna paralel olarak bizim de MÜSİAD olarak bu büyük Anadolu hareketini yaymak gibi bir amacımız var. Baktığımızda 13 binden fazla üyesi ile dünyanın her yerine yayılmış olan MÜSİAD, bu amaç doğrultusunda gayretle çalışmalar yürütmekte,'' İyi ki MÜSİAD'' kuruldu dedirtmektedir. Devlet başkanları, büyükelçiler tarafından ziyaret edilen MÜSİAD, dev oluşumu ile sözü dinlenir bir kurum haline gelmiştir. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek çok daha ileri seviyelere ulaşacağız.'' dedi

MÜSİAD Hollanda'nın 2022 yılına ait faaliyet raporunun okunmasının ardından tek aday olan ve tekrar başkan olarak seçilen Ali Köklü'nün ''Teşekkür'' konuşmasının ardından kongre sona erdi.

Haber: Savaş Büyük Tipi