Kıyamet Koptuğunda İlk Önce Sular Altında Kalacak Ülke

Kısa bir süre Amerika seyahatinde bulunduğunu ve bir süre Amerika'da kaldığını anlatan İlahiyatcı yazar Necdet İçel, şöyle konuştu: "Bizim, Türkiye'de her ilde bir üniversitemiz oldu.


  • Kayıt: 23.11.2014 10:47:00 Güncelleme: 23.11.2014 10:47:00

Kısa bir süre Amerika seyahatinde bulunduğunu ve bir süre Amerika'da kaldığını anlatan İlahiyatcı yazar Necdet İçel, şöyle konuştu: "Bizim, Türkiye'de her ilde bir üniversitemiz oldu. Üniversitelerimizin sayısı 100'ü buldu diye seviniyoruz. Koskoca Osmanlı mirası olan ülke Amerika'nın sadece Boston şehrinde 120 tane üniversite olduğunu gördüm."

 

Bu üniversiteler arasında Amerika aya gitti mi gitmedi mi? diye ilmi münakaşaların olduğunu öğrendiğini anlatan İçel, sözlerini şöyle tamamladı: "Eğer onlar gittilerse aya, ay hakkında ne diyorlarsa bugünde 14, 15 asır önce Kur'an-ı Kerim'inde dediği odur. Kur'an da ay gece ayeti olarak anlatılmaktadır. Ay, fitneci, bozguncu demektir. Ay dünyanın dengesini bozacak kıyametin kopmasına sebebiyet verecektir. İlim bize diyor ki; 'Ay dünyadan yavaş yavaş uzaklaşıyor. Ayın dünyadan uzaklaşması demek okyanusların kabarması kutuplarda buzullar çözülerek sular altında kalması demektir. İlk defa suların altında kalacak ülkede Hollanda'dır."

 

 

 

 

M.İsmet Furkan