FATİH RIEZEN VATANDAŞLARI UYARDI

FATİH RIEZEN VATANDAŞLARI UYARDI


  • Kayıt: 21.12.2012 20:17:00 Güncelleme: 21.12.2012 20:17:00

Vatandaşların Hollanda´da ki en güvenilir seyhaat bürolarından biri olarak ragbet ettiği Fatih Riezen erken rezervasyondan seyahaat dökümanlarına, ucuz bilet rizikosundan tur oporetörlerine kadar bir çok konuda vatandaşları uyardı.

Mustafa Toga 
Rotterdam´ın Zwaanshals Caddesinde bulunan ve 1993 yılından bugüne hizmet veren Fatih Reizen´in manjerlerinden Cemallettin İçin erken bilet demek yüzde 80 e varan indirimden yaralanma demek. Bir çok uçak şirketi 2013 yılı ilkbahar ve yaz sezon uçuşlarını açıkladı. Örneğin Mayıs ayı için bilitlerinizi şimdiden alırsanız Amsterdam-Konya gidiş geliş 99 Euro. İzin sezonunda alırsanız bu meblag 580 Euroy a kadar çıkabilir dedi. İçin daha sonta; Ucuz bilet alırken şunlara dikkat etmelisiniz? Bir; Rezervasyonunuzu erken yapın! Rezervasyonunuzu erken yapmanız, yapılan promosyonlardan, indirimlerden faydalanmanızı sağlayacaktır. İki; Gidiş-dönüş uçak bileti alın! tarihinizde belirliyse gidiş- dönüş uçak bileti almanız indirimden yararlanmanızı sağlar. Ayrı ayrı almak size daha pahalıya gelir. Üç; Biletinizi konfirme (onaylatmayı) ettirmeyi unutmayın! Biletinizi aldıktan sonra bir sonraki uçuş için konfirme ettirin diye tavsiyelerde bulundu.    

Hakkı Dağıstanlı ise vatandaşların dikkatini seyahaat dökümanlarına çekti. Vatandaşlar uçak biletlerini aylar önceden alıyorlar ama izine bir kaç gün kala pasaportlarını uzatmak için konsolosluklara gidiyorlar. Yaz ayının gelmesiyle pasaport işlemlerine olan talebin artmasından ve yeni pasaportların Ankara’da hazırlanması dolayısıyla işlemler en az üç hafta sürüyor. Geçerli seyhaat belgeleri olmadığı için izine gidemi yorlar bu arada satın aldıkları biletler ya yanıyor yada tekrar uzatılması için yüklü bir miktar fark ödemek zorunda kalıyorlar. Vatandaşların tatil planlarını aksatmamaları için bu durumu göz önünde bulundurmaları gerekiyor dedi.

Kesinlikle Resmi Acenteler Tercih Edilmeli 


Keyifli bir tatil hatta tur için yapılan planların suya düşmemesi ve keyifli günlerin geçirilebilmesi için alınan uçak biletlerinin güvenilir yerden olması çok önemli. Kesinlikle resmi acenteler tercih edilmeli. Yaz aylarında mantar gibi türeyen korsan firmalara rabet edilmemeli. Biletlerini İnternetten almak isteyenler ise  anlaşma koşullarını çok dikkati okumalılar yoksa ucuz bilet pahalıya mal olabilir.