Hollanda'da 3 Türk'ün bir evde ölü bulunduğu bildirildi


  • Kayıt: 02.09.2015 07:54:00 Güncelleme: 02.09.2015 07:54:00

Hollanda'nın Veghel kasabasındaki bir evde iki Türk kadınıyla bir kız çocuğunun cesedi bulundu.

 

Türk komşular, ölenlerin aynı aileden ve Türk olduklarını ifade ederek, cinayetin büyük ihtimalle aile içi tartışmadan kaynaklandığını öne sürdü.

 

Söz konusu aileyi yakından tanıklarını kaydeden Türkler, ölenlerden ikisinin erkek, birisinin ise kız çocuğu olduğunu dile getirdi.

 

Cinayetle ilgili açıklama yapan polis, kökenlerine ilişkin bilgi vermediği ölenlerden birisinin 41 yaşında erkek, diğerinin 9 yaşında kız çocuğu olduğunu, üçüncü kişinin kimliğinin ise henüz tespit edilemediğini bildirdi.

 

İlgili birimlerin evdeki incelemelerinin devam ettiği ve bu kapsamda kız çocuğunun annesinin bilgisine başvurulduğuna da değinilen açıklamada, cesetlerin otopsi işlemleri için morga kaldırılacağı belirtildi.

 

Veghel Belediye Başkanı Ina Adema, ''Ben şehrimizde işlenen bu korkunç cinayetten derin üzüntü duyuyorum. Gerçekten hiç tasvip etmeyeceğimiz korkunç üzücü bir durum. Benim şehrimde bir daha böyle bir olayın olmamasını temenni ediyorum. Şehrimizin belediye sınırları içerisinde yaşayan ailelerin bu cinayet sonrasındaki duygu ve hislerini anlıyorum. Bu cinayetin aydınlatılması için polisimiz detaylı araştırmasını sürdürüyor" açıklamasında bulundu.