NİFFO GALERİ’DE RESİM SERGİSİ


  • Kayıt: 10.01.2017 08:25:00 Güncelleme: 20.12.2020 13:01:14

NİFFO GALERİ’DE RESİM SERGİSİ



Rotterdam Willem De Kooning Güzel Sanatlar Akademisi öğretim üyesi Gohar Shachbazov ve Özek Sanatlar son sınıf öğrencisi Juliën van Kooy’un modern stil resimleri Niffo Galeri’de sergilendi. 


Mustafa Toga


Güzel Sanatlar Akademisi eğitmenlerinin Rotterdam Pretorialaan 4 adresindeki Niffo Galeri’deki resim sergisine sanatseverlerin yanı sıra arkadaşları da destek verdi.


Lise yıllarından arkadaşları olan Rotterdam Güzel Sanatlar Akademisi öğretim üyesi Gohar Shachbazov ve Özek Sanatlar son sınıf öğrencisi Juliën van Kooy’un sanatsal çalışmalarını başından beri takip ettiğini söyleyen Damla Toga “Her ikisi de üstün yeteneklere sahipler. İnsan ve insan vücudu konulu bu sergi ikilinin ortak çalışmasının bir ürünü olarak ortaya çıktı. İler ki yıllarda Hollanda’yı ulusal arenada da başarıyla temsil edebileceklerine inanıyorum” dedi. 


Niffo Galeri’nin sahibi ve aynı zamanda Görsel Sanatlar Öğretmeni Zoë Cochia sergi şubat ayı ortalarına kadar açık açık kalacak. Sanat Galerimizi ziyaret ücretsiz, isteyen sanatçıların çalışmalarını yakından görebilir isteyen tablolardan satın alabilir. Ressamların her ikisi de başarılı ve yetenekli. Bayan Gohar, Güzel Sanatlar Akademisini geçen yıl bitirmesinin ardından aynı yıl öğretim görevlisi olarak atanmış. Juliën ise yaptığı çalışmalarla diğer akademisyenlerin de takdirini kazanmış bir yetenek diyen Zoë, bitirme tezi çalışmalarında bir araya gelen ikilinin eserlerini sanat galerisinde sergilemekten memnuniyet duyduğunu belirtti.