Güzel sanatlar akademisi öğrencileri hünerlerini sergilediler


  • Kayıt: 25.01.2015 17:54:00 Güncelleme: 25.01.2015 17:54:00

Rotterdam Güzel sanatlar Akademisi tarafından 24 Ocak Cumartesi günün saat 10:00 - 15: 00 arası organize edilen tanıtım gününde WdKA'lı öğrenciler hünerlerini sergilediler.

 

Rotterdam Güzel sanatlar Akademisi'nin yeni kayıt olacak öğrenciler için organize ettiği okul tanıtım günün doldup taştı. Yeni aday öğrenciler ve anne babaları Güzel sanatlar Akademisi ve bölümleri hakkında okulun öğretmenleri ve öğrencileri tarafından bilgilendirildiler.

 

 

Tanıtım gününde (Open Dag) Rotterdam Yüksek Okul Teknoloji Fakültesi 2 sınıf öğrencisi Damla Toga, lise yıllarından arkadaşı olan Rotterdam Güzel sanatlar Akademisi 2 sınıf öğrencisi Julien Kooy'ın çalışmalarına destek verdi.

 

De Willem de Kooning Academie (WdKA) özel yetenek isteyen bir okul diyen Julien, Akademi ve bölümleri hakkında şunları söyledi. Okula kayıt olacak yeni öğrenci arkadaşlar Hogeschool Rotterdam Yüksek Okulunda bulunan dört bölümden birini seçebilirler. Bu bölümler Autonome beeldende kunst, Vormgeving, Docent beeldende kunst en vormgeving ve Leisure Management dir.

 

 

Bu bölümlerden birini takip eden öğrenciler dört yıllık bir eğitimden sonra Yüksek Okul Lisans diploması (bachelordiploma op hbo-niveau) almaya hak kazanırlar dedi.

 

 

Mustafa Toga / Rotterdam