İREM DERİCİ HAYRANLARI HASTANEYE AKIN ETTİ


  • Kayıt: 19.09.2017 20:38:00 Güncelleme: 20.12.2020 13:03:44

Mustafa Koyuncu Magazin Haberi

Mide rahatsızlığı nedeniyle özel bir hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan İrem Derici’nin hayranları hastaneye akın ettiler.

07-09-2017 tarihinde Denizli’nin Çivril ilçesinde üç gün yapılan Elma Festivalin üçüncü günü Pazar 09-09-2017 tarihinde ÇİVRİL 21. Uluslararası Elma - Tarım ve Kültür Festivalinde sahne alan İrem Derici hayranlarına çok güzel ve muhteşem bir konser sunmuştu. Bu konserden sonra sağlık sorunları nedeniyle konserlerini iptal eden İrem Derici Acıpayam Fulya hastanesinde yoğun bakıma alındı.


30 yaşındaki şarkıcının sağlık durumuna ilişkin elektrolit dengesizlikleri, vücut toplam su dengesi bozuklukları ve solunum zorluğu açıklaması yapıldı.

Uzun süredir verdiği kilolarla gündeme gelen İrem Derici’nin zayıflaması sonrası anoreksiya hastalığına mı yakalandı sorusunu akıllara getirdi.

Anoreksiya hastalığı nedir? Genellikle yüksek sosyoekonomik düzeydeki ailelerde görülmektedir. Şişmanlıktan korkulması, genç kızlarda mankenlere özenti olması, psikolojik etkenler, gelişim sorunları, yeme bozuklukları, tiksinerek yememe, yediğinden suçluluk duyarak kusmadan dolayı açığa çıkmaktadır.

Doktorunun son açıklamasına göre, “ İnşallah her şey yoluna girecek. Konuşabiliyor, her türlü tıbbi müdahale yapılmıştır. İyileşeceğine inanıyoruz” diyerek açıklama yapıldı.

Not: Fotoğrafları ÇİVRİL 21. Uluslararası Elma - Tarım ve Kültür Festivali’nin son gününde 09-09-2017 Pazar günü akşamı verdiği konser sırasında çekmiştim.