Reza Zarrab, Dillerden Düşmeyen Şarkıların Söz Yazarı Çıktı


  • Kayıt: 30.11.2017 22:00:00 Güncelleme: 20.12.2020 13:04:22

Şu sıralar Türkiye'de gündemin bir numarası olan Reza Zarrab, İbrahim Tatlıses, Sibel Can ve Ebru Gündeş gibi isimlerin seslendirdiği şarkıların söz yazarı çıktı.


New York'ta tutuklu bulunan Halk Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'nın yargılandığı davada tanık olarak dinlenen Reza Zarrab kendisine yöneltilen bütün suçlamaları ve savcılıkla işbirliği yaptığını kabul etti.


ŞARKI SÖZÜ YAZARI OLARAK TANINDI


Türkiye'de son yıllarda, ismi sık sık "rüşvet" iddiaları ile gündeme gelen Zarrab, Türkiye'de ilk olarak "şarkı sözü yazarı" tanınmıştı. Söz yazarı olarak Türkiye'ye yerleşen İran asıllı Reza Zarrab ismini "Rıza Sarraf" olarak değiştirmişti. Reza Zarrab; Ebru Gündeş'e, İbrahim Tatlıses, Sibel Can için arabesk şarkı sözleri yazdı.


DİLLERDE PELESENK OLAN ŞARKILAR YAZDI


Yaptığı işler arasında bestecilik de olan Reza Zarrab'ın yaptığı şarkılardan "Eski Toprak"ı Sibel Can, "Neden" şarkısını brahim Tatlıses yorumlamıştı. Ebru Gündeş'in "Evet" adlı albümüne "Sadece Sevdim" ve "Ölümsüz Aşklar" isimli şarkıları vermişti. Zarrab, müziğe olan ilgisi sayesinde 10 Şubat 2010 tarihinde şarkıcı Ebru Gündeş ile evlendi. 15 Ekim 2011 de kızı Alara doğdu.


SERVET DEĞERİNDE HEDİYELER


Reza Zarrab, Ebru Gündeş'e nikah hediyesi olarak plakasında 'EBR' harfleri olan 520 bin liralık BMW 7.60 aldı. Ayrıca Aston Martin marka 340 bin Euro değerinde bir spor araba daha aldı. Evliliklerinden bu yana Reza Zarrab'ın Ebru Gündeş'e hediye ettiklerinden bazıları şunlar; Kanlıca'da yaklaşık 26 milyon değerinde ikiz yalı, 3 Milyon değerinde bir ofis, Bodrum Kalesi manzaralı 1 milyon 850 bin liralık yazlık, ultra lüks tekne, 800 bin lira değerinde 'Dutyfree' adlı şampiyon at, Dubai'de bir ev...