MEGASTAR FRANKFURT’U SALLADI


  • Kayıt: 03.04.2018 14:59:00 Güncelleme: 20.12.2020 13:05:16

MEGASTAR FRANKFURT’U SALLADI

 

Megastar Tar kan, “fizy Tarkan Konserleri” turnesinin üçüncü konserini Frankfurt’ta Jahrhunderthalle’de gerçekleştirdi. Tüm biletleri tükenen konserde Megastar, enerjisiyle ve muhteşem sahne şovuyla binlerce sevenine unutulmaz bir akşam yaşattı. Tarkan’ın sekiz konserlik maratonunun önümüzdeki durakları ise Rotterdam, Düsseldorf, Münih ve Hamburg olacak.

 

Megastar Tarkan, Şahmeran Entertainment organizasyonuyla ve SM Production katkılarıyla gerçekleşen “fizy Tarkan Konserleri” turnesinin üçüncü durağı Frankfurt’ta, Rakkas Entertainment organizasyonuyla muhteşem bir konsere imza attı. Binlerce izleyicinin Jahrhunderthalle’ye akın ettiği gecede Tarkan, 7 yıl aranın ardından çıkardığı “10” albümündeki şarkıların yanı sıra 7’den 70’e dillerden düşmeyen şarkılarını da sevenleriyle birlikte söyledi.

 

 

Megastar, “Yolla” şarkısı ile sahneye çıktığı konserde, son albümü “10”da yer alan “Beni Çok Sev”, “Bal Küpü”, “Her Şey Fani” gibi şarkılarının yanı sıra “Kuzu Kuzu”, “Dudu”, “Adımı Kalbine Yaz” gibi efsaneleşen şarkılarını da seslendirdi.

 

Türkiye’de başlattığı dijital müzik döneminde ilklere imza atarak Megastar Tarkan’ın son albümü 10’u ilk kez sevenleriyle buluşturan fizy, Tarkan’ın muhteşem sahne performansını da Harbiye Açıkhava’daki Tarkan fizy konserleri ve konserlerden yapılan canlı yayınlar ile hayranlarıyla ulaştırmıştı. 2017 yazına damga vuran fizy Tarkan konserleri, bu kez Almanya'da Tarkan’ı sevenleriyle bir araya getiriyor.

 

 

Tarkan Almanya ve Hollanda’da gerçekleşecek konser serisi kapsamında önümüzdeki günlerde Rotterdam, Düsseldorf, Münih ve Hamburg’da da sevenleriyle buluşacak.

 

fizy Tarkan Konserleri Takvimi

 

6 Nisan 2018, Cuma … Rotterdam - Ahoy Music Halle (Tüm biletler tükenmiştir.)


7 Nisan 2018, Cumartesi ... Düsseldorf - Mitsubishi Electric Halle (Tüm biletler tükenmiştir.)

 

8 Nisan 2018, Pazar ... Düsseldorf - Mitsubishi Electric Halle

 

14 Nisan 2018, Cumartesi ... Munih - Zenith Halle

 

29 Nisan 2018, Pazar ... Hamburg - Barclaycard Arena