EMİRHAN DOĞAN’IN KLİBİNE BÜYÜK İLGİ


  • Kayıt: 05.06.2020 00:35:00 Güncelleme: 20.12.2020 13:09:07

EMİRHAN DOĞAN’IN KLİBİNE BÜYÜK İLGİ


Konyalı Türk Sanat Müziği Sanatçısı Emirhan Doğan’ın Ramazan Bayramı’nda çektiği klip takipçileri tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. 


                Konyalıların çok yakından tanıdığı Türk Sanat Müziği Sanatçısı Emirhan Doğan, şehrin muhtelif yerlerinde çektiği kliple sevenlerinin karşısına çıktı. Sokağa çıkma yasağının uygulandığı Ramazan Bayramı’nın  2. gününde resmi izinler alınarak ve sosyal mesafe korunarak çekimine başlanan klip Mevlana Müzesi, Konya Mevlana Meydanı, Mevlana caddesi, Valilik önü, Şerafettin Camii önünden görüntüler içeriyor. 


Sanatçı Emirhan Doğan kliple ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Klibimiz sokağa çıkma yasağının olduğu bu zor günlerde ‘Yine Bu Caddelerde Birlikte Yürüyeceğiz’ sloganı ile çekildi. Türk Mutasavvıf ve Halk Ozanı Yunus Emre’nin ‘Ben Yürürüm Yane Yane’ isimli eserini naçizane seslendirdik.  Konya Büyükşehir Belediyemiz klibimizi kendi Youtube sayfasından yayınladı. Desteklerinden dolayı Konya  Valimiz Sayın Cüneyit Toprak Orhan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay, Konya İl Emniyet Müdürü Sayın Mustafa Aydın başta olmak üzere emeği ve katkısını bizden esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum. Klibimiz bu yönüyle Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyor. İnşallah yeni serüvenlerimizle yine beraber olacağız.”