Sağlıklı ve Stressiz Bir Yaşam İçin OZON SAUNA ve İYON Ayak Detoksu


  • Kayıt: 02.06.2017 15:05:00 Güncelleme: 20.12.2020 13:02:53

Kısa olarak kendinizi tanıtırmısınız?
İsmim Gülden Can-Çelik.Ankaralıyım.18 yıldır Hollanda’dayım.

Ne zamandan beri bu sektördesiniz?
Mesleğimi 7 yıldır yapıyorum.OZON SAUNA ve İYON ayak detoksu terapistiyim.

Ozon Sauna Terapi ve Faydaları





Sıcak kabin içinde deri yolu ile vücuda oksijen verilme yöntemidir.

Stres, selüloit giderici, zayıflatıcı, toksin atıcı, sindirim, dolaşım düzenleyici, cildi sıkılaştırıcı ve güzelleştirici gibi özellikleri bulunan vücut bakım ünitesinin en önemli özelliği, performanslı kilo vermeye yardımcı olmasıdır.
Genellikle, sarkık vücutlar, karın, bacaklar, kalça, popo ve belde yerleşen yağ ve selüloit depolarına son noktayı koymak için kullanılır.


Ozan sauna ile ısı derinin 4 ile 6 santimetre altına nüfus ediyor. Ozonlu buhar sauna ile vücudunuz bir seansta 200 ila 450 arasında kalori harcar. Böylelikle yağlama ve yağ parçaları arasında birikmiş olan toksinlere rahatlıkla ulaşılıp, buharlı klasik saunaya göre 7 kat daha fazla terleme sağlar.


Sıcaklığın etkisi ile açılan deri gözeneklerinden emilerek vücudun kan, lenf ve yağ dokusuna geçer. Lenfatik sistemi toksinlerinden arındırır, cildi temizler, kasları gevşetir, kan dolaşımını hızlandırır ve bakteri, virüs mantarları öldürür.

Ozon Sauna Terapisinin Yararları:



Detoks Etki:
Yaşayan insan bedeni içinde birçok kimyasal reaksiyonlar gelişir ve bazı toksin türünde vücuda zararlı maddeler oluşur. Bu maddeler normalde deriden ter, karaciğerden safra yoluyla barsaklardan ve idrar yoluyla böbreklerden atılır. Ozon saunada ısı ve nem yardımıyla bu maddeleri terle hızlı şekilde vücuttan uzaklaştırılır.


Dolaşımın Hızlanması:
Isı ve gazların etkisiyle kan dolaşımı hızlanır. Kalp damar sistemi zararsız bir egzersizden geçirilmiş olur. Artan kan dolaşımı tansiyon üzerine olumlu etkiler yaratırken tüm dokuların daha iyi oksijenlenmesi ve atıkların hızla uzaklaştırılmasına neden olur.

Zayıflama:
Artan beden ısısı, dolaşımın hızlanması ve ozon oksijen gazlarının etkisiyle vücutta kalori yakılmasına yol açar. Bir seans ozon sauna 250 ila 500 kcal, harcanmasına neden olur. Yakılan kalori çıkılan ısı ve kişinin beden özelliklerine, yaşına göre değişmektedir. Sadece ter yoluyla 500 gr civarında saunaya giriş ve çıkış farkları olmaktadır.


Böbrek Fonksiyonlarına Destek:
Normalde böbrek yoluyla uzun sürede atılması gereken bir çok toksik madde özellikle ağır metaller terleme yoluyla deriden kolaylıkla atılabilmektedir.


Vücut Direncini Arttırmak:
Ozon ve oksijenin cilt yoluyla vücuda girmesi sonucu gelişen birçok biyolojik ve kimyasal reaksiyonlar sonucunda immun sistem modüle ve regüle olmaktadır. Bu sayede özellikle mikrobik kaynaklı bir çok hastalığa karşı direnç gelişmektedir.


Hormon Sistemleri Aktive Olur:
İnsan hayatında önemli rol oynayan çeşitli hormonal sistemler aktive olarak sağlıklı düzeylerde çalışması sağlanır. Zayıf çalışan hormonlar normal düzeylere gelirken insan bedeninin aşırılığa izin vermeyen kontrol sistemi sayesinde zararlı sonuçlar gelişmez.

Yorgunluğu Giderir, Zindelik Verir:
Özellikle adale dokusunda artan kan dolaşımı sayesinde yorgunluk hissi ve ağrıya neden olan laktik asit gibi maddelerin süratle uzaklaştırılmasını sağlar. Bu sayede seans sonrası kısa bir dinlenmeden sonra çok daha rahatlamış ve zinde halde günlük yaşama devam edilir.


Ağrı Giderici Etkiler:
Ağrıya neden olan temelde dokularda bazı zararlı toksinlerin birikmesi, çeşitli nedenlere bağlı ödemler, dolaşım bozuklukları ve yetersizlikleridir. Isı, nem ve ozon oksijen yardımıyla artan dolaşım, azalan ödem ve toksinlerin ortamdan uzaklaştırılması ağrı hissinin yok olmasını sağlar.


Mikroptan Arınma:
İnsan derisi vücudu dış ortamdan gelebilecek çeşitli mikroplara karşı korur. Fakat bir çok mantar, bakteri deriye nüfuz ederek çeşitli hastalıklara neden olur. Ozon ve oksijenin yardımıyla bu tür zararlı mikro organizmalara öldürülüp etkisiz hale getirilir. Bu sayede temiz, sağlıklı bir cilde sahip olunur.


Yaşlanma Etkilerinin Giderilmesi:
Geçen yıllar ve çeşitli etkilerle cildimiz her geçen gün biraz daha yaşlanır. Zararlı ışınlar, toksik maddeler derinin hücrelerinin yaşlanmasına, kurumasına ve buruşmasına neden olur. Uygun nem ve ozon oksijenin yardımıyla deri hücreleri daha sağlıklı hale gelirler.


Sellülitleri Giderir ve Oluşumunu Önler:
Deri ve deri altındaki dokuların oksijenlenmesinin, dolaşımının azalmasının sonucu olarak sellülit oluşur. Hücrelerdeki atık maddelerin uzaklaştırılması, deri altı yağ dokusunun oksijenlenerek dolaşımının artması, yağların yakılması ve dokuların sağlıklı hale amaçlanır.

Stresi ve Stresin Etkilerini Giderir:
Sauna uygulaması esnasında solunum, dolaşım ve kalp damar sistemi çalışması hızlanır. Bu sistemler bir tür egzersiz yapmış olurlar. Aktive olan iç salgı sistemlerinin de etkisiyle strese neden olan hormonal mekanizmalar bu sayede düzene girer. Stres nedeniyle kasılan adale dokuları gevşer.


Kansere Karşı Koruyucu Etkiler:
Kanserin meydana gelmesinde en önemli etkenlerin başında doku ve hücrelerin yetersiz oksijenlenmesi ve toksik maddelerin doklarda birikerek yarattığı olumsuz etkiler gelir. Ozon sauna bu nedene yönelik olarak yararlı etkileri ile kansere karşı koruyucu yarar sağlar.


Beyin fonksiyonlarını Geliştirir:
Ozon ve oksijen beyin dokusunun daha iyi beslenmesini, oksijenlenmesini sağlayarak zihin çalışmalarını destekleyici etki gösterir.


Ruhsal Şikayetleri Azaltır:
Ozon ve oksijenin salgı sistemlerine olan etkileri ve beyin üzerine yararları nedeniyle uykusuzluk, depresyon gibi şikayetlerin giderilmesinde, ortaya çıkmasının engellenmesinde yararlıdır.


Bizler gayet sağlıklı olduğumuzzu düşünürken;aslında toksinler
vücudumuzu istila etmiş durumdalar!



İyon Ayak Detoksu Nedir ?
Bedenimizdeki TOKSİNLER (serbest radikaller, artık madde ve cüruflar, ağır metaller) ise pozitif yüklüdür. Bu işlem esnasında serbest durumdaki güçlü radikaller nötralize olacaktır. Nötralize olmuş çok küçük ebattaki serbest radikaller (Nano büyüklük), Deri, Ciğer, Böbrekler ve Bağırsaklar üzerinden eşit miktarlarda dışarıya yönlendirilirken, aynı zamanda hücrelerin elektrik kapasiteleri de nötralize olur.


Karaciğer detoksifikasyonu
Ağır Metallerin Tasfiyesi
Enerjinin Artması ve Stresin Azalması
Tüm Vücudun Arınması ile Dâhili Temizlik
Cinsel Sağlığın Düzelmesi
Ağrıların Önemli ölçüde Hafiflemesi
Hafızanın ve Uykunun Düzelmesi
Karaciğer, Böbrek ve Parazit Temizliği
Kırışıklıklar, Akne ve Cilt Sorunları
İmmün Sistemin Kuvvetlendirilmesi
Cilt ve Güzellik Uygulamaları
Ciltteki kızarıklıklar
Gözlerin altındaki koyu halkalar
Şişmiş eklemler
Sarı-yeşil ve lekeli ciltler


Detoksu kimler yaptırmalıdır?
Baş ağrısı, yorgunluk şikayeti olanlar.
Kabızlık problemi ve Sindirim bozuklukları çekenler.
Kaygı, sıkıntı, stress problemi olanlar.
Akne (Sivilce) problemi olanlar.
Eklem ağrıları çekenler.
Bel sertliği ve sırt ağrıları çekenler.
Alkol, sigara, kafein vb. maddeleri tüketenler.
Sağlıksız ortamlarda çalışanlar (Endüstriyel kimyasalların bulunduğu ortamlar-kaynak-boya-tiner vb.)
Ağır metallere mağruz kalanlar.
Hormonlu ve katkılı gıdaları tüketenler.
Kimyasal yada kozmetik maddeler kullananlar.
Hava kirliliğinin olduğu şehirlerde yaşayanlar.
Sağlık düzenini korumak isteyen herkes.

Son olarak eklemek istediğiniz bir husus varmıdır?



Yılların tecrübesi ile işimizi yapmaktayız.Sağlığımızı hafife almayalım. Müşterilerimizin çoğunluğu Hollandalı ve diğer milletlerden oluşmakta. Istiyoruzki Hollanda Türkleride bu imkanlardan faydalansın.Hepinizi bekliyoruz.Size çok yakınız.

Sağlıklı yaşamlar…





Tel: 020 751 98 52

www.afroditewaxsalon.nl

Adres: Comeniusstraat 805
1065 CH Amsterdam