Zilveren Kruis Şirketinin Etnik Kökenli TEK Sigorta Acentası “BM Sigortam”


  • Kayıt: 14.12.2020 17:14:00 Güncelleme: 20.12.2020 13:09:48

Zilveren Kruis Şirketinin Etnik Kökenli TEK Sigorta Acentası “BM Sigortam”

 

Uzun yıllardır insanımıza en uygun/avantajlı sağlık sigortasını sunmak için hizmet veren BM Sigortam yetkililerinden  Mehmet Keskin ve Nafi Keleş'den 12 Kasım 2020 günü açıklanan sağlık sigorta primleri ile alakalı bilgi aldık.

 

Mehmet Bey, 12 Kasım günü 2021 sağlık sigortası primleri açıklandı. Prim artışları sizce yüksek mi, BM Sigortam olarak insanlarımıza yönelik ne gibi çalışmalarınız olacak?
Elbette, 2021 Poliçeleri kısa bir zaman önce açıklandı. Beklenildiği gibi çok aşırı bir fiyat artışı olmadı. Her sene olduğu gibi bu yılda insanımız için en iyi, en uygun ve en tasarruflu sigortayı birlikte belirleyebiliriz. BM Sigortam olarak, sigorta şirketleri ile yaptığımız anlaşma gereği insanlarımıza en uygun primi sunmak için çalışmalarımız sürüyor. Sigorta şirketlerinin sunduğu teklif ile bizim insanlarımıza sunacağımız teklifi mukayese ederek, seçimlerini yapmanızı tavsiye ediyoruz.

 

Zilveren Kruis ile yabancı vatandaşlara aracılık yapan sadece siz mi siniz?

 

Etnik kökenlilere yönelik acente/aracı olarak hizmet veren sadece BM Sigortam olarak  biz kaldık. Özellikle Achmea grubunda ve Zilveren Kruis’de tek sigorta şirketiyiz. Sigorta şirketleri ile yaptığımız anlaşma gereği yüzde 10'a varan kolektif indirimlerimizden ve ekstra ücretsiz ek poliçe şartlarından istifade etmenizi tavsiye ediyoruz. Aynı zamanda öncede Zilveren Kruis şirketinde sigortalı olanlarda bize müracaat ederek bizim sunduğumuz indirimlerden ve ücretsiz ek poliçeden yararlanabilirler. Malum olunduğu üzere 2021 yılından itibaren vakıf, dernek, spor kulüpleri, cami ve federasyonlara bağlı olan bütün kolektifler, Zilveren Kruis tarafından iptal edilmiştir. Vatandaşlarımız lütfen poliçelerini kontrol etsinler indirimsiz olduğunu görenler bizimle iletişime geçebilirler.

 

Zilveren Kruis’de sigortalı olanlar sağlıklı yaşam programı çerçevesinde aşağıdaki ek destekleri BM Sigortam kolektifine katılınca yararlanabileceklerdir;

 

Poliçelerinizi aldığınızda, sizin için en iyi, en uygun olan şirketi birlikte belirleyelim. Aynı anda yıllık ne kadar tasarruf edeceğinizi ve poliçe içeriğini öğrenebilirsiniz. 2021 yılı yaşadığımız pandemi sürecinin etkisiyle hayli pahalı bir yıl olacak. Şirketlerin beklenmedik masrafları oldu. Bu da doğrudan poliçelere yansıyacak. Poliçe içerikleri de burada hayli önem kazanıyor. Çok dikkatli olmanızı öneririz. Bizler sizler için iyi bir hazırlık yaptık. 31 Aralık 2020 tarihine kadar bize ulaştığınızda size 2021 yılı için en uygun primi ve en iyi çözümü sunacağız.

 

 

Nasıl bir etkilenme yaşayacağız?

 

Sağlık sigortalarına 3 ila 9 Euro arasında prim artışı geliyor. Hemen hemen tüm büyük sağlık sigorta şirketleri, gelecek yıl için sağlık sigortası primlerini açıkladılar. Yapılan açıklamalarda, primlerin önemli ölçüde değiştiğini göstermekte.
En çok tercih edilen temel sigorta (basis paket) primi, 116,72 ile 135 Euro arasında değişmekte.

 

İletişim:

 

M : info@bmsigortam.nl

 

Tel : 013 467 5267