Safety Holland BV ikinci Şubesini dualarla Beverwijk’te açtı

Den Haag’da yıllardır aktif kurslar veren VCA Zuid Holland yeni adı Safety Holland BV ikinci şubesini Beverwijk kentinde açtı. Açılışa çok sayıda katılım oldu...


  • Kayıt: 07.04.2023 09:28:22 Güncelleme: 07.04.2023 09:28:22

Safety Holland BV ikinci Şubesini dualarla Beverwijk’te açtı

Türkiye’de olan asrın felaketi deprem nedeni ile hüzünlü bir ortamda gerçekleşen açılış, Ijmuiden HDV Camii imamı Süleyman Talha Bavli’nin Kur-an tilaveti ve dualarları ile yapıldı. Daha sonra bir dakika saygı duruşunda bulunuldu. Açılışa Hollanda, Belçika ve Almanya’dan çok sayıda davetli ve uzman katıldı.

Açılış kurdelesini şirketin ortakları; Can Pekdemir, Ayhan Pekdemir, Yasin Çelik, Süleyman Çelik, Ijmuiden HDV Camii imamı Süleyman Talha Bavli ve Wethouder Teun-Jan Tabak birlikte kestiler. Açılışta birçok ikramın yanı sıra Erzurum’un meşhur Çağ Kebabı da ikram edildi.

Misafirlere açılış konuşmasını İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Uzmanı Süleyman Çelik, şirket hakkında bilgilendirmeyi de genel direktör Yüksek İş Güvenliği Uzmanı Ayhan Pekdemir yaptı.

Ortaklar Can Pekdemir ve Yasin Çelik yaptıkları kısa konuşmalarla misafirleri selamladı ve hedeflerini açıkladı.

“Şu ana kadar 35 binden fazla kişiyi eğittik”

Safety Holland BV, 2008'den beri var olan bir aile şirketi. 2008 ve 2021 yılları arasında Safety Holland BV, VCA Zuid-Holland adı altında faaliyet gösterdi. 30 yılı aşkın bir süredir eğitimin içinde olan profesyonel öğretmenlerin liderliğindeki şirket, 35.000'den fazla kişiyi eğitti ve100'den fazla şirketi sertifikalandırdı. Safety Holland BV artık İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği alanında Hollanda’da önde gelen eğitim ve danışma merkezlerinden biridir. Önümüzdeki aylarda üçüncü şubesini Arnhem şehrinde açmayı planlayan genel direktör Can Pekdemir hedeflerinin, Safety Holland’ı önümüzdeki yıllarda kalitesi ve geniş hizmet ağı ile Avrupa’da marka yapmak olduğunu belirtti.

Serbest meslek sahiplerini ve şirketleri bilinçlendirip eğitmekteyiz

Safety Holland BV, çalışanları, yeni gelenleri, serbest meslek sahiplerini ve şirketleri işyerlerinde meydana gelen yüksek riskli faaliyetler hakkında daha fazla bilinçlendirmeyi amaçlamaktadır. Safety Holland BV, (şirket) sertifikaları aracılığıyla ve bireylere ve şirketlere tavsiyeler sunarak Hollanda'daki önlenebilir iş kazalarının sayısını azaltmaya çalışıyor. Ayrıca Safety Holland BV, pazar ihtiyaçları konusunda da entegre bir şekilde hareket etmekte ve Hollanda'da daha verimli bir üretim sektörüne katkıda bulunmaya çalışmaktadır.

Safety Holland, kursları birçok lokasyonda ve dilde vermektedir. İşte verdiği kurslardan bazıları:

- VCA-Basis-VOL

- BHV

- Heftruck

- Hoogwerker

- Reachtruck

- VOP-BEI

- VOP-LS

- VOP-MS

- ABVL

- Mangatwacht

- Flansverbindingen

- Onafhankelijke adembescherming

- Asbestherkenning

- Veilig werken op hoogte

- Veilig werken langs de weg

Şirketlere yönelik sertifika ve eğitimler: 

- VCA*/**

- ISO 9001

- ISO 1 4001

- IS0 45001

- Safety C u l t u r e L a d d e r

- C02-Prestatieladder

- Toolboxen

- VGM Begeleiding

- Periodiek Medisch Onderzoek

- Rl&E

- Veiligheidskunde gen HVK/MVK

- Machinekeuringen

Beverwijk

Adres: Wijkermeerweg 42C, 1948 NW Beverwijk

Tel.: 070-3599432

beverwijk@safetyholland.nl

www.safetyholland.nl

Den Haag

Adres: Hengelolaan 179, 2545JG Den Haag

Tel.: 070-3599432

denhaag@safetyholland.nl

www.safetyholland.nl

Beverwijk/ Furkan TURGUT

Foto: Deniz ERKOCU