Almanya’dan sonra Belçika‘da Türkiye’den saĝlık görevlisi alacağını açıkladı


  • Kayıt: 28.10.2018 01:41:00 Güncelleme: 20.12.2020 13:06:34

Almanya’dan sonra Belçika‘da Türkiye’den saĝlık görevlisi alacağını açıkladı


Güzel, yeni umutlara yelken açma için güzel bir fırsat. Daha güzel bir yaşam ve yeniden gurbette yeni bir mesleki yaşama başlamak için, birden memleketten çok fazla fedekarlık, özveri, emek ve sabır isteĝi kesin.


Bunun yanında bizim adetlerimize edeblerimize ve geleneklerimize benzemeyen bir Alman, Hollanda ve Belçika toplumana hizmet. Hasta bakım hizmetlerinde bakım ve rehberlikte cinsiyet seçimi yapabilmenizde mümkün deĝildir.


Verilecek saĝlık ve rehberlik hizmetlerinde kendi duygularınızı, kültürünü, inancınızı işe giderken evinize dönünceye kadar evde bırakmanız gerekebilir. En güzeli ise, kendi doĝallıĝınızı koruyarak, iş kültürüne adapte olabilmektedir.


Adayları iyi bilgilendirmek gerek..


Almanya, Belçika ve Hollanda’da severek, isteyerek başarılı bir meslek yaşamının bazı zorluklarının olacaĝını bilerek ve hazırlanarak yeni gurbetçilerin içine katılmak gerek. Tabiki yeni bir nesil, genç, eĝitimli ve geleceĝe umutla bakmakta ve bu neslin başarabileceĝine inancım da sonsuz. 


Yalnız büyük hayellerle, yalnış ve ütopik beklentilerle yola çıkmamak gerek,,!
Bana yine görev çıktı..!
Hollanda’da, sosyal hizmetlerde, danışmanlıkta, rehberlikte, saĝlık bakım hizmetlerinde özveri ile 30 yıllık bilgi ve tercübeye sahip oldum. Tabiki gönül ister, sahip olduĝumüz bilgi ve tercübeyi güzel insanlara ve projelere aktarabilelim.

 

Saygı ve sevgilerimle.


Nejat Sucu