Belçika'nın 'Harry Potter' Filminde Oynadı!


  • Kayıt: 26.08.2016 18:03:00 Güncelleme: 20.12.2020 12:59:53

Tamer Karadağlı, İsra ve Büyülü Kitap adlı sinema filmiyle yurt dışına açıldı.

 

Dizi sektörüne verdiği arada sinemaya yoğunlaşan Tamer Karadağlı, Belçika sinemasının tanınmış isimlerinden Erkan Albay’ın (R.Kan) yazıp yönettiği “Isra en het magische boek” (İsra ve Büyülü Kitap) adlı sinema filmi için Belçika’da kamera karşısına geçti. Çekimler için iki haftadır Belçika’da bulunan Karadağlı, rol aldığı sahnelerde Flamanca ve Türkçe konuştu.

 

Belçika’da kasım ayında vizyona girecek fantastik-macera türündeki film, bulduğu sihirli kitabın içine düşen ve kendini bir masalın içinde bulan 9 yaşındaki Isra’nın maceralarını beyazperdeye taşıyacak.

 

 

Karadağlı’nın Isra’nın pilot olan babasını canlandırdığı film, kış sezonunda Türkiye’de de “İsra ve Büyülü Kitap” adıyla vizyona girecek.

 

Filmde Karadağlı’nın eşini Belçikalı oyuncu Joke Devynck oynuyor. Yapımın oyuncu kadrosunda Wim Opbrouck ve Sven De Ridder gibi Belçika’nın tanınmış isimleri de var.

 

 

Tamer Karadağlı, rol aldığı filmi “Harry Potter” serisine benzetti: “Bu filmde oynamaktan keyif aldım. Sonucu şimdiden merak ediyorum. Harry Potter tarzında çekilen bir film oldu. Çekimlerimiz bugün bitiyor. Yılbaşında Türkiye’de de vizyona girecek.”