Kurtlar Vadisi ne zaman başlayacak?


  • Kayıt: 29.07.2018 19:07:00 Güncelleme: 20.12.2020 13:06:04

Kurtlar Vadisi ne zaman başlayacak? 


Kurtlar Vadisi dizisi ve filmlerinin sevilen oyuncusu Necati Şaşmaz,daha önce yaptığı açıklamada "Değişen siyasi ve coğrafi denklemde Türkiye olarak nerede olacağız, nasıl duracağız, neler yapacağız gibi konuları irdeleyecek hikayelerimiz olacak. Global anlamda 'Myanmar'dan Afganistan'a, kadar uzanan hikayeler olacak." demişti. Necati Şaşmaz'ın bu açıklamalarının ardından Kurtlar Vadisi projesinde flaş bir gelişme daha yaşandı. Peki merakla beklenen Kurtlar Vadisi dizisi ne zaman başlayacak, dizinin konusu ne olacak? İşte Kurtlar Vadisi hakkında en son gelişmeler...

 


 

Kurtlar Vadisi'nin Polat'ı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i ziyaret etti. Türkiye'nin, Polat Alemdar olarak tanıdığı ünlü oyuncu Necati Şaşmaz ve ekip arkadaşları Antalya'da çekimlerine başladıkları film projelerini Başkan Türel ile paylaştı.

 

Yeni projelerini anlatan Necati Şaşmaz Antalya'yı çok sevdiğini belirterek, Antalya'nın Uluslararası Antalya Film Festivali ile sinema sektörüne verdiği desteğin önemine değindi.


MENDERES TÜREL: "HEYECANLA DİNLEDİK"


 

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, sosyal medya hesabından Şaşmaz'ın ziyaretini paylaştı. Başkan Türel, yaptığı paylaşımda Şaşmaz'ın yeni projelerini heyecanla dinlediğini söyleyerek, "Necati Şaşmaz ve arkadaşlarını belediyemizde misafir ettik. Çekimlerini Antalya'da gerçekleştirecekleri yeni projelerini heyecanla dinledik. Yakında kamuoyu ile paylaşacakları projelerinden daha fazla detay vermeyeyim" sözlerine yer verdi.


'Kurtlar Vadisi Kaos'ta Myanmar'dan da hikayeler olacak


 

Kurtlar Vadisi dizisinin Polat Alemdar'ı, oyuncu ve yapımcı Necati Şaşmaz, 27 ARALIK 2017'de yaptığı açıklamada filmin şubat ayında ekranlara geleceğini ve "Kurtlar Vadisi Kaos"ta, Myanmar'dan da hikayelerin yer alacağını söylemişti.


Şaşmaz, "Bir Hadis Bir Film Kısa Film Yarışması Ödül Töreni" için geldiği Konya'da, AA'ya yaptığı açıklamda, televizyonda 2003 yılında yayınlanmaya başlayan Kurtlar Vadisi dizisinin, 2018'de "Kurtlar Vadisi Kaos" olarak izleyicinin karşısına çıkacağını belirtmişti.

 


 

Şaşmaz, "Dizimizin senaryosunu tamamladık. Şubat ayı gibi televizyonlarda yayınlanmaya başlayacak inşallah." demişti.

 

AA