Hollandalı ailelerin çoğunluğunun Netflix aboneliği var

Hollandalı ailelerin yüzde 58’nin Netflix abonelikleri var. Telecompaper en’nin yaptığı ve Pazartesi yayınlanan araştırmaya göre,  Çocuklu aileler ayrıca Disney+, Videoland ve Amazon Prime Video aboneler...


  • Kayıt: 12.10.2021 20:06:33 Güncelleme: 12.10.2021 20:06:33

Hollandalı ailelerin yüzde 58’nin Netflix abonelikleri var. Telecompaper en’nin yaptığı ve Pazartesi yayınlanan araştırmaya göre,  Çocuklu aileler ayrıca Disney+, Videoland ve Amazon Prime Video aboneler.

Pazar araştırması şirketine göre, Hollandalı ailelerin yaklaşık yüzde 20'sinin Videoland aboneliği varken, Hollandalı hanelerin yüzde 15'inin RTL hizmeti aboneliği var.

Telecompaper ayrıca , Amazon Prime Video'nun pazar payının 2021'in ikinci çeyreğinde yüzde 3'ten yüzde 8'e kadar büyüdüğünü yazıyor.

Amazon Prime Video'ya sahip hanelerin yüzde 85'inin Netflix aboneliği olduğu ortaya çıktı. Buna ek olarak Amazon, Prime aboneliğinde web mağazasından ürünlerin ücretsiz gönderimi gibi başka avantajlar da sunuyor.

Anket ayrıca, Disney+ müşterilerinin yüzde 17'sinin bu hizmeti çocuk programları ve filmleri izlemek için kullandığını da ortaya koydu.

Çıkan sonuçlara baktığımızda, Netflix ve Videoland (her ikisi de yüzde 5) ve Ziggo Movies & Series'den (yaklaşık yüzde 7) daha yüksek görünüyor.

Haber: Furkan TURGUT