İlk defa küme düşme potasındaki takımda yer alıyorum


  • Kayıt: 18.10.2017 16:07:00 Güncelleme: 20.12.2020 13:04:04

Antalyaspor Teknik Direktörü Leonardo Araujo, "Bugüne kadar hiçbir takımda küme düşme potasında yer almadım. İlk defa başıma geliyor. Bu da haliyle takımda baskıyı artırıyor." dedi.

Antalyaspor Teknik Direktörü Leonardo Araujo, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, takımın başında çıktığı iki maçtan iki mağlubiyetle ayrıldıklarını hatırlatarak, bu maçlarda futbolcularında çok pozitif şeyler gördüğünü belirtti. 

Bu pozitif şeyler üzerinde çalışmaya devam ettiklerini anlatan Leonardo, "Umuyorum ki ligde daha başarılı sonuçlar elde edeceğiz. Ama şunu belirtmek gerekir ki sezonun başında değil ilerleyen haftalarda takımın başına geldim. Bu da bir adaptasyon sorunu getiriyor. Eğer ki sezon başında başlamış olsaydım futbolcularla aramızdaki iletişim, adaptasyon sorununu çok hızlı bir şekilde atlatmış olurdum ve takımıma hakim olurdum. Birlikte çalışmaya devam ediyoruz." diye konuştu. 

"Antalyaspor'un yeri bu değil" 

Brezilyalı teknik adam, son iki maçta altı gol yediklerini, bunların bireysel hatalardan ve duran toplardan olduğunu gözlemlediklerini dile getirdi.

Defansif hatalarının olduğunu ve bunları düzeltmek için uğraştıklarını aktaran Leonardo, bireysel hataları en aza indirip takımın iyi bir şekilde yol alması için gayret ettiklerini belirtti. 
"Bugüne kadar hiçbir takımımda küme düşme potasında yer almadım. İlk defa başıma geliyor. Bu da haliyle takımda baskıyı artırıyor." diye konuşan Leonardo, şöyle devam etti:

"Takımda çok önemli yıldız oyunculara sahip olduğumu görüyorum. Antalyaspor gerçekten çok kaliteli ve tecrübeli oyunculardan oluşuyor. Antalyaspor, bu oyuncularla ligde düşme potasında olmayı hak etmiyor. Antalyaspor'un yeri bu değil. Üzerimizdeki baskıyı kaldıracak oyuncularımız var. Antalyaspor taraftarlarının takımdan beklentilerinden dolayı bir baskı unsuru var. Küme düşme potasından bir an önce yukarıya çıkmak için gayret göstereceğiz."