Ajax Teknik direktörü Erik ten Hag: Beşiktaş'ın bizi yenmesi zor olur

Yarın akşam Hollanda'da oynanacak maç öncesi Ajax Teknik Direktörü Erik ten Haag, basın toplantısı düzenledi. Hag, "Beşiktaş şu an grupta zayıf bir takım...


  • Kayıt: 27.09.2021 15:16:00 Güncelleme: 13.01.2023 19:50:13

Yarın akşam Hollanda'da oynanacak maç öncesi Ajax Teknik Direktörü Erik ten Haag, basın toplantısı düzenledi. Hag, "Beşiktaş şu an grupta zayıf bir takım. Çok sakatları var ama kendilerine güveniyorlar. Biz de kendimize güveniyoruz" dedi.

Ajax Teknik Direktörü Erik ten Hag ve Daley Blind, Beşiktaş karşılaşması öncesi basın toplantısı düzenledi. İk isim de iddialı açıklamalarda bulundu.

"ÇOK SAKATLARI VAR"

Ajax Teknik Direktörü Haag, "Beşiktaş belki şu an grupta zayıf bir takım gibi görünüyor ama Şampiyonlar Ligi maçları kolay değil. Çok sakatları var ama kendilerine güveniyorlar. Biz de kendimize güveniyoruz. Bence Beşiktaş'ın en önemli futbolcusu yarın sahada olacak. O isim de Batshuayi" diye konuştu.

"BEŞİKTAŞ'IN BİZİ YENMESİ ZOR OLUR"

Takımın tecrübeli isimlerinden Blind ise şu sözleri kullandı: Biz iyi oynarsak, Beşiktaş'ın bizi yenmesi zor olur. Fikstür çok yoğun tabii ki. Haftada birkaç maç oynamak hoşuma gidiyor. Daha fazla maç yapabilmek keyifli. Takım olarak iyi hazırlandık. Beşiktaş'ın çok oyuncusu var. Çok sakatları olup olmadığına bakmıyoruz ve Beşiktaş'ı da küçümsemiyoruz.

AJAX BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN?

Ajax ile Beşiktaş arasında oynanacak olan mücadele Hollanda'nin Amsterdam şehrindeki Johan Cruyff stadyumunda 28 Eylül 2021 tarihinde oynanacak.

AJAX BEŞİKTAŞ MAÇI KAÇTA?

28 Eylül 2021 tarihinde oynanacak olan Ajax Beşiktaş mücadelesi Türkiye saati ile 19:45'de Hollanda saati ile ise saat 18:45'de başlayacak.

AJAX BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA?

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 2. hafta maçında karşı karşıya gelecek olan Ajax ve Beşiktaş mücadelesi 28 Eylül 2021 tarihinde saat 19.45'ten (18:45) itibaren Exxen'den canlı olarak yayınlanacak.