En iyi futbolcuyu oylamayla siz belirleyin!

Amsterdam Belediye Meclis üyesi Numan Yılmaz’ın vatandaşlarımıza bir çağrısı var: “Ajax futbolcusu Naci Ünüvar’ı en iyi futbolcu seçmek için oylarınızı kullanın!”


  • Kayıt: 13.12.2021 12:30:43 Güncelleme: 13.12.2021 12:32:05

Amsterdam Belediye Meclis üyesi Numan Yılmaz’ın vatandaşlarımıza bir çağrısı var: “Ajax futbolcusu Naci Ünüvar’ı en iyi futbolcu seçmek için oylarınızı kullanın!”

En iyi futbolcuyu oylamayla siz belirleyin!

Numan Yılmaz yayınladığı çağrıda şunlara dikkat çekti: “Gururumuz Ajax Futbol Kulübü futbolcusu Naci Ünüvar‘ın desteğinize ihtiyacı var. Bu seneki performansı ile göz dolduran ünlü futbolcu Naci Ünüvar aday gösterildiği seçimi kazanırsa A takıma çıkma ihtimali yükselecek ve bizleri gururlandıracak inşallah. Desteğinizi bekliyoruz, vatandaşlarımızı da teşvik edebilirsek çok memnun oluruz. Saygılarımla”

2. DÖNEMİN EN İYİ OYUNCUSU VE EN İYİ SAHİBİ İÇİN OY VERİN!

2. periyot sona erdi ve bu nedenle en iyi sporcuyu sunma zamanı geldi. Kitchen Champion Division hayranları,

1. periyodun En İyi Oyuncusu ve En İyi Kalecisinin belirlenmesine yardımcı oluyor.

En İyi Oyuncu kategorisindeki adaylar ise Robert Mühren (FC Volendam), Naci Ünüvar (Jong Ajax), Joey Sleegers (FC Eindhoven) ve Thomas Verheydt (ADO Den Haag). Nick Olij (NAC Breda), Jay Gorter (Jong Ajax), Michael Brouwer (FC Emmen) ve Luuk Koopmans (ADO Den Haag) En İyi Kaleci kategorisi için uygundur.

Adaylar, Kitchen Champion Division kulüplerinin kaptanları ve antrenörleri tarafından belirlendi. Seçimde belirleyici oyu taraftarlar alıyor.

Oylama çok basit…
En İyi Oyuncu ve En İyi Kaleci olduğunu düşündüğünüz kişileri aşağıdan kontrol edin.
Bilgilerinizi doldurun ve gönder tuşuna basın.
Yalnızca bir kez oy kullanabileceğiniz için, oyunuzu onaylamanız gereken bir e-posta alacaksınız SPAM (İSTENMEYEN POSTA BÖLÜMÜNÜ KONTROL EDİNİZ)! Bu onay mailiniz gelmediyse oyunuz geçerli olmayacaktır.

En geç 14 Aralık Salı saat 17:00‘ye kadar oy verebilirsiniz. Oy vererek ayrıca resmi bir Derbystar maç topu kazanma şansınız da var.

Bir oyuncu seçin *

https://keukenkampioendivisie.nl/stem-op-de-beste-speler-en-beste-keeper-van-de-2e-periode