Wesley Sneijder ile Burak Yılmaz Hollanda'da buluşuyor

Galatasaray'ın eski yıldızları Burak Yılmaz ve Wesley Sneijder Hollanda'da tekrar bir araya geliyor. Hollanda basını Sneijder için bomba bir iddia ortaya attı...


  • Kayıt: 20.09.2022 10:52:11 Güncelleme: 20.09.2022 10:52:11

Wesley Sneijder ile Burak Yılmaz Hollanda'da buluşuyor

Galatasaray'da unutulmaz şampiyonluklara imza atan Burak Yılmaz ve Wesley Sneijder yeniden bir araya geliyor.

Galatasaray, 2012-2013 sezonunda 7.5 milyon Euro bedelle Inter'den Wesley Sneijder'i transfer etmişti. Sarı-kırmızılılarda 5 sezon forma giyen Sneijder, 175 karşılaşmada görev aldı. Hollandalı yıldız Galatasaray formasıyla 46 gol kaydetti.

Kazanılan şampiyonluklarda önemli pay sahibi olan ve Avrupa'da oynanan maçlarda taraftarın hafızasına kazınan Sneijder, Galatasaray'ın efsane futbolcuları arasına girdi.

Süper Lig'de önemli başarılara imza atan 37 yaşındaki Burak Yılmaz, Fortuna Sittard'a transfer oldu. Türk yöneticiler tarafından yönetilen Fortuna Sittard, Burak Yılmaz'ın yanı sıra Oğuzhan Özyakup'ı da kadrosuna kattı. Burak Yılmaz bu sezon Fortuna Sittard formasıyla 7 karşılaşmada 4 gol attı.

TEKNİK HEYETTE YER ALMASI BEKLENİYOR

Hollanda basını Sneijder için sürpriz bir iddia ortaya attı. Galatasaray'ın şampiyonluk kadrolarında bulunan Burak Yılmaz ve Sneijder tekrar bir araya geliyor.

2019 yılında futbolu bıraktığını açıklayan Wesley Sneijder, sahalara geri dönüyor.

Fortuna Sittard kulübünde görev alacağını konuşulan Sneijder, "Hala görüşmelerim devam ediyor" sözlerini kullandı. Sneijder, kulüpte hangi görevde olacağını ise henüz açıklamadı. Sneijder'in teknik heyette görev alacağı iddia ediliyor.

Fortuna Sittard, Hollanda Eredivisie'de mücadele ediyor ve 4 puanla 16. sırada yer alıyor. 

Fotomaç