Nusret Gözde 25 Bekar"ı Listesiyle Dünya Gündemine...


  • Kayıt: 24.07.2018 13:56:00 Güncelleme: 20.12.2020 13:06:03

Nusret, Amerika'nın "En Seksi ve Gözde 25 Bekar"ı Listesiyle Dünya Gündemine Oturdu


'Saltbae' hareketiyle dünya çapında ünlenen Nusret Gökçe, başarısıyla Amerika'nın prestijli magazin dergisinde adından söz ettirdi. Nusret, New York Post'un hazırladığı "En seksi ve gözde 25 bekar" listesine girmeyi başardı.


New York başta olmak üzere Dünya'nın en büyük metropollerinde restoranları bulunan Nusret Gökçe, bu kez işi ile değil özel yaşamıyla Amerika'nın gündeminde. Hayran kitlesi giderek artan Nusret, New York Post dergisinin hazırladığı "En seksi ve gözde 25 bekar" listesine adını yazdırdı.

 

ÖZEL YAŞAMIYLA DÜNYA GÜNDEMİNDE


Nusret Gökçe başarısının yanı sıra özel yaşamıyla da dünyada gündem oldu. 35 yaşındaki işadamı, New York Post'un hazırladığı 'En seksi ve gözde 25 bekar' listesine girerek farkını yine gösterdi.


 

EN SEKSİ VE EN GÖZDE BEKAR OLARAK GÖRÜLÜYOR


Kendine has eti tuzlama hareketiyle fenomen olan Nusret Gökçe, işindeki başarısının yanı sıra özel yaşamıyla da ABD basınının ilgisini çekti. 35 yaşındaki etçi, önceki gün New York Post'un hazırladığı 'En seksi ve gözde 25 bekar erkek' listesine girdi.


 

"İŞİMLE EVLİYİM"


Övgü dolu sözlerle bahsedilen Gökçe, neden evlenmediği sorulduğunda ise işiyle evli olduğunu söyledi. New York ve Dubai'deki restoranları arasında mekik dokuyan Gökçe, ekledi: "Çok fazla çalışıyorum. Bazen aileme bile yeterli vakti ayıramıyorum. Bu yüzden kız arkadaş için de zamanım yok."

YILDIZLARLA AYNI LİSTEDE


Haberde 'Mutfağın en seksisi' diye tanıtılan Gökçe'nin yer aldığı listede güzel yıldız Jennifer Aniston'la boşanmak üzere olan 46 yaşındaki aktör Justin Theroux da var.