Cüneyt Arkın'a Adı Sanı Bilinmeyen Oyuncunun Aldığı Paranın 10'da Birini Bile Vermediler


  • Kayıt: 11.02.2018 15:36:00 Güncelleme: 20.12.2020 13:04:52

Cüneyt Arkın'a Adı Sanı Bilinmeyen Oyuncunun Aldığı Paranın 10'da Birini Bile Vermediler

 

 

Yeşilçam'ın efsane ismi Cüneyt Arkın, dizilerden aldığı tekliflerde verilen paranın çok az olduğunu, adı sanı bilinmeyen kadın oyuncunun aldığı ücretin 10'da birini bile vermediklerini söyledi.


Türk sinemasının yaşayan efsanesi Cüneyt Arkın, geçtiğimiz günlerde başından geçen ve emektar sanatçılara verilen değeri gözler önüne seren yapımcıyla pazarlığını Posta Gazetesi'ne verdiği röportajda açıkladı.

 

"BİZİM DEVİR DAHA SAFTI"


Geçmişte hayatını sinemaya adayan çok sayıda oyuncu bulunduğunu bunlardan birisinin de kendisi olduğunu dile getiren Arkın, "Bizim devir farklıydı. Daha saftı. Set aşklarını, parayı, şöhreti bilmedik. Sadece ben değil benim kuşağım da bilmedi. Fikret Hakan, Eşref Kolçak, Hüseyin Peyda, hiçbiri bilmedi" dedi.


ADI SANI BİLİNMEYEN KADIN OYUNCU DAHA ÇOK PARA ALIYORMUŞ


Arkın'ın şaşırtan açıklaması ise şu cümleleriyle geldi: "Geçenlerde bir proje için beni çağırdılar. Cüneyt Arkın hayranları ama paraya gelince sıkıldılar. Valla dedim burada kadın oyuncun var. Adını sanını bilmem o kadın oyuncunun. Aldığı paranın onda birini verin dedim. Oooo çok ağabey" dediler.


OYUNCUNUN KİM OLDUĞUNU SÖYLEMEDİ


Arkın'ın hangi yapımcıyla görüştüğü ve haftalık ücretinin 10'da birini talep ettiği kadın oyuncunun kimliği merak konusu olurken, Arkın'a karşı takınılan bu tutum tepki çekti.