Hollanda`da bir ilk


  • Kayıt: 15.05.2018 23:12:00 Güncelleme: 20.12.2020 13:05:34

Hollanda`da bir ilk Eĝlenerek Türkçe  online Logopedi.          

 

Uzaktan kendi ev ortamında, ücretsiz konuşma tedavisi.

 

Çocuklarınızın, kendisini Türkçe ve Hollandaca net ifade edebilen, telefuzu düzgün kimseler olmasını ister misiniz?

 

Çocuklarınızın, kelime daĝarcıĝı zengin, anlaşılır, karşısındakine kendini  dinletebilen kimseler olmasını ister misiniz?

 

Çocuklarınızın sosyal çevresi ile saĝlıklı ilişki kurabilen, saygın, kendine güveni olan kimseler olmasını ister misiniz?

 

O halde TinyEYE online logopedi olarak bize başvurabilirsiniz.

 

TinyEYE Online Logopedi kurumu olarak ister anadiliniz Türkçe`de, ister Hollandaca`da  uzaktan (online) sistemi ile Logopedi (dil ve konuşma tedavisi) veriyoruz.

 

Uzman ekibimiz çocukların kendi seviyelerinde onların çok sevdikleri bilgisayar oyunları ile çocuklarınızın konuşma becerilerini geliştirmelerinde yardımcı olmaktadır.


Çocuklarınız ister evlerinde, ister tatilde, kısaca dünyanın neresinde olursa olsunlar, bilgisayar veya tabletlerini açarak randevu saatlerinde logopedistle 20 dakikalık keyifli seanslarını alabilirler.


Çocuklarınız aldıkları ev ödevleri ve ögretici oyunlarla diledikleri süreye kadar kendi özel şifreleri ile giriş yapip, alıştırma yapabilirler.

 

Veliler olarak sizler de bu programa katılabilir, çocuklarınızın gelişim seviyelerini takip edebilirsiniz.

 

Dil zayıflıĝı zamanında giderilbilir. Bu sayede çocuklarınızın gerçek zeka ve yeteneklerini ortaya koymalarını saĝlayabilirsiniz.  İki dillilik çocuklarınız için bir zenginliktir.

 

Logopedi hizmetleri ücretsizdir;  tüm hastalık sigortaları tarafından ücretsiz temel saĝlık kapsamındadır.