HOGİAF MKB Avantajkart tanıtımını yaptı


  • Kayıt: 27.05.2014 19:20:00 Güncelleme: 27.05.2014 19:21:00

Taşkan "HOGİAF olarak işadamlarımıza çok yönlü çalışmalar yapıyoruz. Bunlardan bir tanesi de MKB Avantajkartı. Burada amaç işadamlarının ekonominin zor gittiği bir dönemde bu kart sayesinde senelik en az 3 bin euroluk bir kazanç elde etmelerini istiyoruz. Girişimcinin piyasada hangi ihtiyaçları var ise, o firmalar, şirket, kurum ve kuruluşlar ile anlaşmalar yapıyoruz."

 

 

 

 

Hollanda Genç İşadamları Federasyonu (HOGİAF) bir yılı aşkın zamandır üzerinde çalıştıkları MKB Vordeelkaart (MKB Avantajkart) çalışmasının tanıtım programını Mercedes Benz ile ortaklaşa gerçekleştirdi. Aralarında BP,Corendon,Schouten Zekerheid, Netsimpel, Telecom,CRK,Hotel Port, Euzconsultancy firma temsilcileri de yer aldılar.

 


GRİŞİMCİLER İLE BÜYÜK ŞİRKETLERİ BULUŞTURUYORUZ

 

 

Hollanda Genç İşadamları Federasyonu Genel Sekreteri (HOGİAF) Ahmet Taşkan, işadamlarına faydalı olmak, onların bütçelerine bu avantajkart sayesinde katkı yapmak için bu çalışmaya girdiklerini söyledi. Taşkan "HOGİAF olarak işadamlarımıza çok yönlü çalışmalar yapıyoruz. Bunlardan bir tanesi de MKB Avantajkartı. Burada amaç işadamlarının ekonominin zor gittiği bir dönemde bu kart sayesinde senelik en az 3 bin euroluk bir kazanç elde etmelerini istiyoruz. Girişimcinin piyasada hangi ihtiyaçları var ise, o firmalar, şirket, kurum ve kuruluşlar ile anlaşmalar yapıyoruz.

 


 

 

ŞUANDA 20 FİRMA VAR SENE SONUNDA BU SAYI 100 OLACAK

 

 

Bu kart sayesinde bunların hizmetlerini daha kaliteli ve piyasa şartlarına göre daha ucuza alma şansları olacaklar. Bunun neticesinde HOGİAF'a üye girişimciler diğer piyasa girişimcilere nazaran daha fazla avantaja sahip olmuş olacaklar. Şuanda 20'nin üzerinde firma ile anlaştık. Bu firmalar arasında BP,Corendon ve Mercedes- Benz gibi ünlü firmalar var. Bizim amacımız HOGİAF olarak sene sonunda bu sayının en az yüzün üzerine çıkması. Bize üye girişimciler ile indirim veren her alandaki büyük şirketleri buluşturarak anlaşmalar yapmak istiyoruz. Burada ki maksadımız kalite garantisi ve ucuzluk olmasıdır."

 


 

 

HOGİAF'A ÜYE İŞADAMLARI BU KARTTAN YARARLANABİLİYOR

 

 

Mercedes-Benz Den Haag Satış Temsilcisi Yusuf Yazbahar, HOGİAF'ın MKB ile birlikte hazırlamış olduğu Avantajkart tanıtımına ev sahipliği yapmaktan mutlu olduklarını söyledi. Yazbahar "Büyük şirketler bizim Den Haag Mercedes-Benz şirketinde HOGİAF organizesi ile bir arada oldular. Son derece bizim açımızdan olumlu oldu. HOGİAF'a üye olanların almış oldukları MKB Avantajkart sayesinde biz Mercedes-Benz olarak firmalara yüzde 14 indirim uyguluyoruz. Normalde indirimler ise yüzde 6 dır. Bu kartı almak için HOGİAF'a üye olmak ve MKB Avantajkartı alanlar bizim firmadan bu indirimlerden yararlanabiliyorlar. Son 4 hafta içerisinde bu kart ile 7 araba satışı gerçekleştirildi.Bu kartın belli bir süresi yok. Her yıl bu kartın süresi uzatılıyor. HOGİAF'a üye işadamları sadece bu imkanlardan yararlanabiliyor. Bunu belirtmekte fayda var."

 


HOLLANDA'DA Kİ TÜM BP İSTASYONLARINDA LİTREBAŞINA YÜZDE 10 İNDİRİM

 

 

BP Şirketinden Rita-Kawita Tetar, HOGİAF MKB Avantajkart sayesinde kendi BP istasyonlarından yakıt alan kişilere litre başına 10 cent indirim yaptıklarını söyledi Tetar "Biz HOGİAF ile birlikte çalışmaktan son derece mutluyuz.Bu MKB Avantajkart sayesinde işadamları bütçelerine yılda ciddi oranda bizden yakıt aldıklarında katkı sağlayacaklarını söylemek isterim. Hollanda genelinde tüm BP şirketlerinde tüm yakıtlar için yüzde 10 oranında bir indirim veriyoruz. Bunun yanında BP istasyonlarının yanında Texaco istasyonlarından da yüzde 8 oranında indirim almaları da mümkün."

 


 

 

ARAÇ SİGORTLARINDA YÜZDE 40 İNDİRİM

 

 

Schouten Zekerheid Sigorta Yetkili Ton Verhoeck, HOGİAF'a üye işadamlarının araç sigortalarında yüzde 40 oranında bu MKB Avantajkart sayesinde indirim alacaklarını söyledi. Verhoeck "Bu kart sayesinde bir yıl boyunca araç sigortalarında büyük bir indirim elde etmiş olacaklar. Bir yıl bittikten sonra tekra bu Avantajkart sayesinde yine yüzde 40 indirim almalarının söz konusudur. Biz tamamen müşterinin isteğine göre hareket ediyoruz. Burada bir yıl ise bir bir yıl ona sadık kalıyoruz. "

 


HOTEL PORT YÜZDE 20 İNDİRİM

 

 

Hotel Port sahibi Mehmet Kabakyer, yıl boyunca kendi otellerinde konaklamak isteyen ister tek ve isterlerse grup olsun,her kişiye yüzde 20 oranında indirim yaptıklarını söyledi. Kabakyer " HOGİAF'ın bu uygulaması gerçekten mükemmel bir başlangıç. Özellikle girişimcilere MKB Avantajkart sayesinde yıllık bazda ciddi bir kazanç sağlayacak. Biz Hotel Port olarak konaklayacak misafirlere durumlara göre yüzde 20 oranında ciddi bir indirim yapacağız. Bunu haftalık bazda ele alacak olur isek haftada iki gün bedava kalınıyor demektir."

 


MKB AVANTAJ KART ALMAK İÇİN HOGİAF'A ÜYE OLMAK LAZIM

 

 

Hollanda Genç İşadamları Federasyonu (HOGİAF) ve alt kurumları olan AGİAD,BİAD,DİAD,GİAD,ROGİAD,UGİAD ve VOTİAD'a üye olana her işadamı MKB Avantajkart'tan alabiliyorlar. Yukarıda şimdilik 20 firmadan kimine yüzde kimine ise yüzde 40 oranında varan bir indirimden işadamları yararlanmış olacaklar.

 

 


DEN HAAG