Hollandalı oyuncak devi Intertoys kapılarını kapatmak zorunda kalıyor


  • Kayıt: 24.02.2019 01:23:00 Güncelleme: 20.12.2020 13:07:23

Hollandalı oyuncak devi Intertoys kapılarını kapatmak zorunda kalıyor


De Telegraaf ’ın haberine göre Intertoys mağazası hediye çeklerini alırken teknik arıza sebebiyle bazı şehirlerde kapılarını kapatmak zorunda kalıyor.


Cumartesi günü ülkedeki Intertoys mağazaları teknik sorunlarla karşılaştı, böylece hediye kartlarının kabulü mümkün değildi. Birkaç üye sorun bildirdi. Bir kaç mağaza kapılarını kapattı.


Yerel basına göre Amstelveen'deki Intertoys Cumartesi günü 'sizin ve çalışanlarımızın güvenliği' nedeniyle diye bir açıklama yaparak kapandı.


Diğer yerlerde ziyaretçiler, bazen kaosa dönüşen en yüksek baskıların gerçekleştiğini bildirdi. Utrecht, Urk, Den Bosch ve Emmeloord'daki şubelerin ziyaretçileri ve çalışanları da hediye çeklerini kabul etmede sorun yaşadıklarını bildirdi.


Bir Intertoys çalışanı, kendilerine  hayal kırıklığına uğramış müşteriler tarafından saldırıya uğradığını bildirdi.


Intertoys sözcüsüne göre "İflasın, orada çalışan herkes için zaten inanılmaz derecede kötü olduğu gerçeğine ek olarak, personelin ayrıca öfkeli müşterilerin tüm kötü davranışlarıyla da uğraşması gerekiyor. Çalışanlara dönüşen öfke  onaylanamaz. diyorlar. Sosyal medya dan halka  anlayışlı ve sabırlı olunması rica edildi.

 

"Çalışanları rahat bırakın! Bu konuda hiçbir şey yapamazlar ve ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar. "


Intertoys sözcüsüne göre, arıza, KPN ağlarına yapılan bir DDOS saldırısından kaynaklanıyor. “Veri hatları gerçekleşti ancak şimdi bir geçici çözüm bulduk. Yönetim, ülkenin her yerinde her şeyin şimdi düzgün bir şekilde çalıştığını bildirdi. "
Hediye kartları pazar gününe kadar iade edilebilir. Örneğin sadece cumartesi günü açık olan bazı şubeler, akşamları daha uzun süre açık olduklarını açıkladılar