MÜSİAD Hollanda Şubesinden Girişimcilere İftar


  • Kayıt: 08.07.2014 17:41:00 Güncelleme: 08.07.2014 17:41:00

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Hollanda Şubesinin düzenlediği iftarda Türk ve Hollandalı girişimciler bir araya geldi.

 

Rotterdam Başkonsolosu Togan Oral'ın yanısıra çok sayıda işadamı ve Sivil Toplum Kuruluşu temsilcinin katıldığı programda konuşan MÜSİAD Hollanda Başkanı Ali Bekdur, Türkiye ile Hollanda arasındaki ticaret hacminin daha da artması için çaba gösterdiklerini söyledi.

 

Hollanda'da 20. yılını kutladıkları MÜSİAD'a gösterilen ilgiden memnun olduklarını dile getiren Bekdur, işadamları arasında köprü görevi görmeyi arzuladıklarını kaydetti.

 

 

 

Eylül ayında Hollanda'da uluslararası iş forumu düzenleyeceklerini de anlatan Bekdur, "Bu programa Türkiye'nin yanı sıra farklı Avrupa ülkelerinden 2 bin kadar işadamı ve Türkiye ile Hollanda'dan siyasi temsilciler katılacak. Amacımız sektörel bazda girişimcileri bir araya getirerek yeni yatırım alanlarının oluşmasına ortam hazırlamak. Hollandalı yatırımcıların bize ilgisi bir hayli yüksek. Bugünkü programa katılım da bunun göstergesi olarak değerlendirilebilir. Dernek olarak Hollandalılara da açığız, onların üye olmalarında herhangi bir engel yok" diye konuştu.